Andy Baetens de beste van Oranjebar deelnemers aan Internationale dart evenementen afgelopen week

Oogst van Oranjebar spelers tijdens Malta Open en Czech Open geven hoop voor de toekomst. Andy Baetens wint Czech Open, Willem Mandigers 5e en Geert de Vos 9e plaats. Barry Zander 5e en Sven Wens 9e tijdens Malta Open.

 

Afgelopen week zagen we vier spelers afreizen naar Malta om deel te nemen aan het Open Malta. Niet voor niets was de conclusie die achteraf kon worden getrokken. Barry Zander pakte een mooie 5e plaats, Sven Wens eindigde als 9e en voor Jeffrey van Egdom en Peter van den Broek was er respectievelijk een 33e en een 65e plaats weggelegd.

 

Afgelopen weekend tijdens het Czech Open ging het nog beter. Andy Beatens wist het hoofdtoernooi bij de heren in Praag te winnen en kwalificeerde zich hiermee alvast voor de Winmau World Masters 2017. Verder wisten Willem Mandigers (5e plaats), Geert de Vos (9e plaats) en Wouter Vaes (17e plaats) door te dringen tot de finalesheet. Voor Yoeri Duijster en Davy van der Zande verliep het toernooi iets minder prettig; Yoeri verloor in de derde ronde en Davy ging in de tweede ronde onderuit.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK