Aanstaande zondag 29 mei FA Cup of Darts in Mariahout

De Oranjebar organiseert weer een dagevenement; “the FA Cup of Darts”. Maximaal 48 deelnemers maken kans op de hoofdprijs van €200,= en het inschrijfgeld wat totaal zal worden uitgekeerd aan de overige winnaars.

 

Op zondag 29 mei aanstaande wordt de “de FA Cup of Darts” gespeeld waarin er gestart wordt met een groepsfase en erna een winnaars en een verliezersronde. Iedere ronde wordt opnieuw geloot voor de wedstrijden in de volgende ronde zoals dat ook bij het UK Open gedaan wordt. Het maximaal aantal deelnemers (M/V) is vastgesteld op 48 en hierbij telt echt vol=vol.

 

De winnaar van het hoofdtoernooi neemt €200,= mee naar huis en het volledige inschrijfgeld (maximaal €480,=) zal worden verdeeld tussen de overige hoogst geëindigde deelnemers in de winnaars- en verliezersronde.

 

De inschrijving voor het toernooi kan tot zondag 29 mei 12:45 uur in de bar of een WhatsApp/Messenger bericht aan Peter van den Broek. Het inschrijfgeld bedraagt €10,= p.p. De voorinschrijving is reeds geopend. De aanvangstijd van het toernooi is 13:00 uur en er wordt gestreefd naar een eindtijd van 23:00 uur.

 

Overzicht van reeds ingeschreven/aangemelde spelers;

 

Danny Schellekens Oswin Streden
Peter van den Broek Maurits Burghout
Thomas Thijs Johan van de Bogert
Lars Moinat Remco Den Tek
Jimmy van Schie Jeremy Brandenburg
Davy van der Zande Gino Vos
Stijn Donkers Tonny Veenhof
Jeffrey Kruit Junni Ruiter
Wesley Slegers
Marco Binnekamp Wesley van Trijp
Roel Geelen Willem Mandigers

 

 

De Oranjebar biedt zoals vanouds volop gezelligheid, goede dartbanen, alle denkbare consumpties en een terras waarbij alleen de zon niet kan worden gegarandeerd. Parkeren is gratis.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK