Super League Nederland Speelronde 17: Oranjebar blijft in de race om kampioenschap na thuiswinst op Fanatics Weert

Oranjebar SLN 1 heeft de koppositie in de Hoofdklasse even afgestaan aan Bosgenoegen die een wedstrijd meer gespeeld heeft. Het verschil bedraagt 2 punten zodat de Oranjebar alles in eigen hand blijft houden.

 

Afgelopen zaterdag stond een volledige 17e speelronde op het programma in de Hoofdklasse van de Super League Nederland. Op de algemene SLN pagina van de NDB zijn alle uitslagen en standen te vinden.  Zaterdag 4 juni staan de volgende wedstrijden alweer op het programma voor de Super League Nederland.

Hoofdklasse:
Oranjebar 1 blijft maar winnen en ook Fanatics Weert kon de mannen uit Mariahout niet stoppen. Met 9-1 wisten de Oranjebar mannen , met dit keer Moreno Blom in de hoofdrol, hun jacht op de titel voort te zetten. De nederlaag betekende voor Weert dat er komend seizoen een treetje lager gegooid moet worden. Concurrent Bosgenoegen had een opvallend makkelijke middag tegen DKE RW Repair, de Ermeloërs wonnen ook met 9-1 en kunnen nog altijd de titel prolongeren. Café De Dissel zakte naar plek vier, door een 6-4 nederlaag tegen Team Winsum Sneek, ondanks 11x 180 voor Arjan Konterman. Onderin pakte Urk drie punten tegen deDartshop en die hebben nu vier punten voorsprong op concurrent Café Sante Leiden, die thuis niet verder kwamen dan 5-5 tegen ‘t Vrijthof Allstars.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK