14e Speelweek Super League Nederland; OB 1 speelt gelijk, OB 2 en OB 3 winnen

Oranjebar 3 na winst titelkandidaat, Oranjebar 1 speelt gelijk en Oranjebar 2 pakt belangrijke zege.

 

Afgelopen weekend werden er door alle drie de Super League Nederland teams van de Oranjebar wedstrijden gespeeld. Spanning in de Hoofdklasse neemt toe met 2 Oranjebar teams in de top 3.

Hoofdklasse
In Mariahout stonden de nummers één en twee, Kjelvik Darts en Oranjebar 1 tegen over elkaar. Het werd een wedstrijd met vele 180-ers en hoge finishes. Jeffrey de Graaf gooide 161 en 164 uit en liet zes keer de maximale score noteren. De koploper kwam met 5-3 voor, maar zag Oranjebar alsnog langszij komen dankzij solowinst van Geert de Vos op Wesley Harms. The Switch/DSWN Den Haag had op twee verliespunten kunnen komen van de nummer 1, maar het verloor thuis van Café Kremer met 4-6. Oranjebar 3 deed wel goede zaken en won in een spannende wedstrijd met 6-4 bij Havenzicht. Ze staan nu vijf punten achter Kjelvik met één wedstrijd minder gespeeld. Mocht de inhaalwedstrijd worden gewonnen dan is de laatste wedstrijd van het seizoen, tussen Oranjebar 3 en Kjelvik Darts, misschien wel bepalend voor wie er kampioen wordt . Ook Vrijbuiter pakte een overwinning tegen Sterkdarts/L&L Nederhemert dat met 6-4 werd verslagen en vrijwel zeker degradeert.

Overgangsklasse B
Ook Oranjebar 2 wist dit weekend te winnen en was met 8-2 te sterk voor de Romein De topper in overgangsklasse B tussen Red Alert Bet Kolen en Real Magic werd een ware kraker. Er werd in Tilburg 31 keer 180 gegooid, waarvan er negen op het conto kwamen van Kim Huybrechts. Real Magic kwam met 3-0 voor, maar drie partijen later was het weer gelijk. Uiteindelijk moest de solo de beslissing brengen met Real Magic op een 5-4 voorsprong. Real Magic staat daardoor weer bovenaan in de overgangsklasse B. Nummer drie Café Kafé won met 7-3 van HCM Dart Team Venlo en staat op vier punten van Real Magic. De Fanatics versloegen de Ganzerik met 7-3 en D’n Beer won met 7-3 van De Zwaantjes.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK