10e speeldag Oranjebar Super Ranking X; Davy van der Zande in finale te sterk voor Nico Thissen

Oranjebar Super Ranking X; Davy van der Zande weer eens de beste van de dag, Nico Thissen runner-up.

 

Kwalificatieavond 10 van de Oranjebar Super Ranking X telde afgelopen dinsdag 18 deelnemers waaronder dit keer drie dames. In de wetenschap dat er na deze avond nog slechts twee mogelijkheden zijn om je bij de laatste 16 te plaatsen was het voor de aanwezigen dus zaak om kwalificatiepunten te sprokkelen.

 

Het waren Fred Burger, Ardy Slegers, Anneke Kuijten, Johny Vos, Davy van der Zande, Thijs van Stiphout, Nico Thissen en Dennis Gijsberts die overbleven na de groepsfase en deze dag de kans op succes voor zichzelf in leven hielden. Vreemd genoeg ontbrak Oswin Streden in deze groep ondanks dat hij met 156 en 150 verantwoordelijk was voor de hoogste finishes van de avond.

 

In de kwartfinales wisten Nico, Fred, Davy en Dennis hun wedstrijden te winnen waarna de halve finales Nico Thissen – Dennis Gijsberts en Davy van der Zande – Fred Burger volgden. Dennis was deze avond weer goed op dreef met 4 maximum scores maar wist in zijn wedstrijd tegen Nico geen leg te winnen. Nico was uiterst doeltreffend en schreef de wedstrijd met 0-4 op zijn naam. Ook Davy is de laatste weken in goeden doen en liet dat ook in zijn halve finalewedstrijd zien. Fred wist nog wel een leg af te snoepen maar het was Davy die zich met een 4-1 overwinning voor de finale plaatste.

 

Ook in de finale had Davy duidelijk het beste van het spel. Nico kon in zijn tweede finale op rij geen antwoord vinden op het solide spel van Davy die er geen gras over liet groeien. Met maar liefst 5-1 werd Nico overklast en werd Davy van der Zande winnaar van de dag,

 

Uitslag van speeldag 10: 1. Davy van der Zande 2. Nico Thissen 3. Fred Burger en Dennis Gijsberts.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking 10 wordt gespeeld op dinsdag 8 april 2014. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK