Wouter Vaes wint NDB play-offs voor wildcard Finder Darts Masters 2018

NDB play-off wedstrijden voor de Finder Darts Masters Wildcard eindigt met winst voor Wouter Vaes. Tweede deelname aan Nederlands enige televisietoernooi een feit voor het darttalent uit Ospel.

 

Oranjebar speler Wouter Vaes bleek afgelopen avond de sterkste tijdens de NDB play-offs voor een Finder Darts Masters Wildcard voor het herentoernooi. In dezelfde locatie waar het enige televisietoernooi van Nederland zich zal afspelen wist Wouter zich via zeges op Martijn Kleermaker (5-3) en Wessel Nijman (5-4) te plaatsen voor de finale waarin hij Hendrik Tooren trof.

 

Hendrik Tooren begon de finalepartij sterk en wist op een 3-0 voorsprong te komen waarna Wouter Vaes vervolgens steeds beter in zijn spel kwam en wist terug te komen tot tot 3-3. Nadat Hendrik opnieuw een voorsprong (4-3) had genomen zette Wouter een extra tandje bij en pakte  drie legs op rij en daarmee ook de wedstrijd die dus in 4-6 eindigde. Dankzij dit resultaat verzekert Wouter zich van een tweede deelname aan de Finder Darts Masters en mag in december opnieuw gaan spelen op het mooie podium van het hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee waar hij samen met Willem Mandigers en Jeffrey van Egdom als vertegenwoordigers van de Oranjebar.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK