Wouter Vaes grijpt winst in het FA Cup darttoernooi in Mariahout

Titel FA Cup darttoernooi in Oranjebar gaat naar Wouter Vaes na winst in Finale op Gino Vos. Winst in verliezersronde gaat naar Erik van Manen. Lincy Gloudemans eindigt ditmaal als beste dame op de 9e plaats in de winnaarsronde.

 

 

Zondag 12 december stond er weer een darttoernooi bij de Oranjebar in Mariahout op het menu. Ditmaal volgens het format dat ook wordt gehanteerd in de UK Open, waarbij er iedere ronde in de knock-out fase opnieuw geloot wordt. De middag werd gestart met 30 darters uit diverse delen van het land. Er werd om 12.00 uur begonnen met de poulefase; 6 groepen van 4 darters en 2 groepen van 3 darters. Om 14.00 uur was de poulefase gespeeld en kon vervolgens de start van Max Verstappen in de Formule 1 bekeken worden.

De loting zorgde bij de laatste 16 in de winnaarsronde al voor dat menige gerenommeerde darters het onderspit moesten delven. Uiteindelijk waren het Wouter Vaes en Gino Vos die het tot de finale wisten te schoppen. De finale werd geschreven op de DartConnect tablet waardoor deze ook vanuit thuis gevolgd kon worden. Hier zullen we in de toekomst vaker gebruik van maken. De finale ging redelijk gelijk op, uiteindelijk was het Wouter die de wedstrijd over de streep kon trekken met 6-4. De laatste leg wist hij in 13 darts te finishen. Gemiddelde in de finale voor Gino Vos was 76.91 en voor Wouter Vaes stond er 79.21 op het digitale bord.

Volgend weekend nog een tweetal toernooien op de agenda. Op zaterdag de ontknoping van de PDC Road to Q-School 2022 ranking waarbij enkel de geplaatste spelers mee kunnen doen. Op zondag hebben we het laatste 200 euro toernooi van dit jaar, aanvang weer om 12.00 uur.

 

De resultaten van de dag;

Winnaarsronde

Winner : Wouter Vaes
Runner-Up : Gino Vos
Joined 3th : Davy van der Zande en Jermaine Wattimena
Joined 5th : Patrick Bulen, Joey Greijn, Owen Roelofs en Tonny Veenhof
Joined 9th : Roy Leenders, Arno van Grinsven, Bert Van Mulder, Dennie Olde Kalter, Lincy Gloudemans, Ludovic Rubais, Cedric Coryn en Berry Van Maren

Verliezersronde

Winner : Erik van Manen
Runner-Up : Cedric Waegemans
Joined 3th : Patrick van Osch en Menno Tichelaar
Joined 5th : Stan van Nunen, Oswin Streden, Marjolein Noijens en Glenn Visscher
Joined 9th : Gerrit Smetsers, Boja Muradin, Casper Meskers, Jean Paul Toonen, Danique Stroek en Wilco Valentijn

 

Bijzondere resultaten

(99+ finishes)

100 door Glenn Visscher

104 door Jermaine Wattimena

105 door Marjolein Noijens

112 door Patrick Bulen en Joey Greijn

113 door Patrick Bulen

114 door Owen Roelofs en Wouter Vaes

118 door Arno van Grinsven

124 door Cedric Waegemans

126 door Cedric Coryn

127 door Wouter Vaes

128 door Davy van der Zande

130 door Roy Leenders

150 door Berry van Maren

160 door Dennie Olde Kalter

161 door Patrick van Osch

164 door Ludovic Rubais

 

(180 scores)

1x door: Glenn Visscher, Roy Leenders, Boja Muradin, Stan van Nunen, Ludovic Rubais, Gino Vos en Wouter Vaes

2x door: Oswin Streden en Cedric Coryn

3x door: Dennie Olde Kalter en Bert van Mulder

4x door: Jermaine Wattimena, Joey Greijn en Patrick Bulen

5x door: Cedric Waegemans

7x door: Davy van der Zande

Vandaag, zondag 12 december 2021, stond er weer een darttoernooi in de agenda bij de Oranjebar in Mariahout. Ditmaal in de vorm van de UK Open, waarbij er iedere ronde in de knock-out fase opnieuw geloot werd.

De middag werd afgetrapt met 30 darters, deze kwamen uit diverse delen van het land. Er werd om 12.00 uur gestart met de poulefase: 6 van 4 darters en 2 poules van 3 darters.

Om 14.00 uur was de poulefase gespeeld en kon de start van Max Verstappen in de Formule 1 bekeken worden.

De manier van loting zorgde er bij de laatste 16 in de winnaarsronde al voor dat goede darters het onderspit moesten delven. Uiteindelijk waren het Wouter Vaes en Gino Vos die het tot de finale wisten te schoppen. De finale werd geschreven op de DartConnect tablet waardoor deze ook vanuit thuis gevolgd kon worden. Hier zullen we vaker gebruik van maken.

De finale ging redelijk gelijk op, uiteindelijk was het Wouter die de wedstrijd over de streep kon trekken met 6-4. De laatste leg wist hij in 13 darts te finishen. Gemiddelde in de finale voor Gino Vos was 76.91 en voor Wouter Vaes stond er 79.21 op het digitale bord.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK