Wouter Vaes en Lincy Gloudemans redden Oranjebar eer tijdens Open Antwerpen

Het Winmau Open Antwerpen van afgelopen weekend leverde een plaats bij de laatste 16 op voor Wouter Vaes en Lincy Gloudemans. Hiermee blijft Wouter Vaes in de race voor deelname aan de Lakeside World Professionals Championship 2017. 

 

In het tweede opeenvolgende Belgische dart weekend waren er minder successen weggelegd voor de Oranjebar spelers. Niet de voormalige Lakeside deelnemers Geert de Vos, Willem Mandigers of Anneke Kuijten maar Wouter Vaes en Lincy Gloudemans waren de spelers die voor de beste resultaten van de Oranjebar deelnemers zorgden met een mooie negende plaats.

 

Voor de overige 13 Oranjebar spelers was het toernooi minder succesvol. Met een gedeelde 17e plaats werden er nog punten voor  de Winmau World Master 2016, de Finder Masters 2016, en BDO Invitatielijst voor de Lakeside World Professional Championship 2017 behaald door Barry Zander en Geert de Vos. Voor Rick Veugelers was een gedeelde 33e plaats het maximaal haalbare. Bij de Junioren liep Gian van Veen al vroeg in het toernooi tegen een nederlaag op en zal zijn jacht op een Winmau ticket moeten voorzetten in de weinige toernooien die nog resten.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK