winst in Money in = Money out op vrijdag voor Roger Janssen

Roger Janssen in finale van Money in = Money out op vrijdag te sterk voor Stein Donkers.

 

Onder het mom van ‘nog een keer om het af te leren’ was de Oranjebar afgelopen vrijdag het decor voor een Money in = Money out toernooi. Een tiental dartliefhebbers heeft de afgelopen weken duidelijk de smaak te pakken gekregen en wilde ook de laatste vrijdag voor aanvang van de competitie dartend doorbrengen.

 

Aan de motivatie ontbrak het dus niet en dit bleek ook uit het fanatisme waarmee gespeeld werd wat weer leidde tot een flink aantal 180-scores van onder andere Roger Janssen met 4 stuks en Peter van den Broek met 2 stuks. De hoogste finish deze avond was voor Dominic die met het zweet op het voorhoofd 149 van het bord poetste.

 

De beste vier deze avond waren “Buurman” Erik van Engeland, Roger Janssen, ‘Peerke”Peter van den Broek en Stein Donkers. Roger kon niet worden afgestopt door Peer en de Buurman kon het niet bolwerken tegen Stein die vanavond revanche nam op zichzelf en na de finale van de verliezersronde afgelopen week, zich nu de verzekerde van een finaleplaats in de winnaarsronde. Roger Janssen werd er niet warm of koud van en pakte de finale aan om weer eens te laten zien dat een ontspannen benadering het beste werkt. De gezellige dartavond eindigde dan ook met winst voor Roger die Stein in de finale wist te verslaan.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK