Winmau World Masters 2013 van start met flink aantal Oranjebar spelers

Oranjebar spelers treffen ’s werelds top darters en de titelwinnaars van meer dan 300 nationale en internationale dart evenementen.

 

Op donderdag  start de Winmau World Masters 2013 met de voorrondes die gespeeld worden in het Bonus Sport Stadium in Hull welke de dagen daarna gevolgd zullen worden met de eindfases van alle toernooien, heren-dames-jongens-meisjes, die gespeeld worden op het podium van het mooie Hull Theater.

 

In het heren deelnemersveld bevinden zich in totaal 8 Oranjebar spelers waarvan er 7 op de 1e dag in actie moeten komen waarna de Belgische Geert de Vos tijdens de laatste 32 zal instromen op het toernooi dat op vrijdag verder zal worden gespeeld. De zeven Oranjebar mannen die vandaag aan het karwei moeten beginnen zijn Danny Schellekens, Ron Meulenkamp, Willy van de Wiel,  Benito van de Pas, Michel van der Horst, Jimmy Hendriks en Tony Martinez.

 

Inmiddels is de eerste speeldag voorbij en zijn naast Geert de Vos ook Benito van de Pas en Ron Meulenkamp erin geslaagd om zich te plaatsen voor de laatste 32 van het toernooi. De wedstrijden zullen vanaf vrijdag te volgen zijn op de televisie via o.a. de BBC. Het programma voor de Oranjespelers ziet er als volgt uit:

16.00 Ron Meulenkamp (Netherlands) v Remco Van Eijden (Netherlands)

19.30 Madars Razam (Latvia) v Geert De Vos (Belgium)

21.30 Benito Van De Pas (Netherlands) v Gary Robson (England)

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK