Willem mandigers en Michel van der Horst hebben Lakeside kwalificatie nog in eigen hand

Met nog twee weekenden te gaan in de kwalificatierace voor de Lakeside World Professional Championships 2016 stijgt de spanning voor Willem Mandigers en Michel van der Horst. Dit weekend de British Open en de British Classic.

 

Afgelopen weekend zagen zowel Willem Mandigers als Michel van der Horst helaas geen kans om hun plaats op de invitatielijst voor deelname aan de Lakeside World Professional Championships 2016 te verbeteren. De behaalde resultaten waren niet top en hiervan maakten een aantal concurrenten gebruik om dichterbij te komen of onze Oranjebar helden zelfs te passeren op de lijst.

 

Willem Mandigers is twee plaatsen gedaald op de lijst en vinden we nu terug op plaats 19 waardoor hij in principe nog steeds geplaatst is. Met nog drie toernooien te gaan in de komende twee weekenden is het echter nog lang geen zekerheid en staat Willem onder druk om te moeten presteren. Ook voor Michel van der Horst is het “billenknijpen” aan het worden, zo vlak voor het einde van het kwalificatieseizoen. Weliswaar heeft hij een kleine voorsprong genomen op Ted Hankey maar heeft tegelijkertijd drie plaatsen verloren aan de concurrentie waardoor hij zich nu op de 28e plaats bevindt.

 

Beide heren zijn dit weekend aanwezig in Bridlington (UK) om tijdens de British Open en British Classic alsnog hun deelname (al of niet via een voorronde) aan het meest prestigieuze dartevenement, de Lakeside World Professional Championships, veilig te stellen.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK