Vrijdag 17 mei 19:30 uur; 4e CLoD-Peelland CHALLENGER

Aanstaande vrijdag 17 mei organiseert de Oranjebar het 4e CLoD-Peelland CHALLENGER kwalificatietoernooi; Kevin Verbakel en Eefje van der Meijden zijn de te kloppen spelers.

 

Het 4e kwalificatie toernooi voor deelname aan de CLoD 2013 staat in het teken van de achtervolging op de koplopers in de heren en dames ranking. Ook zou het leuk zijn als zich een aantal jeugdspelers zouden melden want de ranking voor de jongens. meisjes en aspiranten staat nog geen enkele naam op de lijst.

In het heren toernooi is het spannend en staan Kevin Verbakel, Danny Schellekens en Peter van den Broek op dit moment als eerste drie spelers genoteerd waarop gejaagd zal worden door de concurrentie. Afgelopen 3 kwalificaties kende evenzoveel winnaars dus misschien komt daar opnieuw een nieuwe winnaar bij.

 

De dames ranking wordt aangevoerd door Eefje van der Meijden die op dit moment alleen bedreigd wordt door Tamara Heijnen. Wellicht is aanstaande vrijdag een mooie gelegenheid voor de dames uit de LaCo selectie om hier verandering in te brengen

 

Wie kans wil maken op deelname aan de Champions League of Darts 2013 – Bij de heren en dames staat er een deelnamebewijs voor de Zuiderduin Masters 2013 en Winmau World Masters 2013, inclusief deelname aan de Lakeside World Professional Championships qualifications, op het spel naast het toch al aantrekkelijke prijzengeld. De junioren en de meisjes kunnen, naast prijzengeld, een deelnamebewijs voor de Winmau World Masters 2013 bemachtigen en voor de junioren is nog een bonus, deelname aan de Zuiderduin Masters Youth, beschikbaar – moet zorgen dat hij/zij er komende vrijdag bij is.

 

Het toernooi begint om 20:00 uur en de inschrijfkosten bedragen € 10,= en is toegankelijk voor IEDER geregistreerd lid van de Peelland Dart Bond.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK