Voorbeschouwing Super League Nederland Speelronde 3: Oranjebar 3 gaat voor eerste punten in Mariahout

Oranjebar 3 speelt morgen thuis in Mariahout voor eerste wedstrijdpunten. Oranjebar 1 reist af naar Tilburg en Oranjebar 2 thuis tegen koploper De Zwaantjes.

 

De derde speelronde van de Super League Nederland competitie wordt komend weekend gespeeld en kent een compleet programma voor alle klassen. Voor een groot aantal spelers zal het de laatste wedstrijd zijn in hun  voorbereiding op de Worlds Darts Trophy Qualifications, de Lakeside Play-offs en de Winmau World Masters die allen komende week op het prgramma staan in Hull (UK).

 

Hoofdklasse
Een veelbelovende pot in Den Haag, waar The Switch tweevoudig landskampioen Dibo Darts op bezoek krijgt. De ontmoeting tussen beide teams van vorig jaar in Den Haag eindigde in 5-5. In Zaandam gaat de Schot 1 zijn eerste punten proberen te pakken in de thuiswedstrijd tegen Vrijbuiter Cashino 1. Ook Oranje Bar 3 wacht nog op de eerste punten. Morgen ontvangen zij de Rietplas in Mariahout. De vierde wedstrijd wordt gespeeld in Tilburg. Medekoploper Real Magic ontvangt de meervoudig SuperLeague kampioen Oranje Bar 1. Café Kremer is heeft deze speeldag vrij.

Overgangsklasse B
Tot nu toe wisten alleen Café Kafé en de Zwaantjes beide wedstrijden winnend af te sluiten. Café Kafé speelt morgen uit tegen Dart Team Venlo en de Zwaantjes gaan de strijd aan met Oranje Bar 2. Red Alert Bet Kolen gaat op bezoek bij Café d’n Beer en L&L speelt thuis tegen de Fanatics. Tenslotte reist Sterkdarts Goudenregenbar 2 af naar Sint Jansteen voor de wedstrijd tegen DC Ambiance.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK