Voorbereiding dartseizoen '20-'21 start; Oranjebar zoekt nieuwe/extra spelers (M/V)

De Oranjebar in Mariahout is voor het komende dartseizoen op zoek naar nieuwe spelers en teams voor deelname aan de Peelland Dart Bond dartcompetitie dat waarschijnlijk in september start.

 

De Oranjebar opent haar deuren voor een ieder, jong of oud, heer of dame, speler of bestaand team om deel uit te gaan maken van de legendarische groep Oranjebar darters en deel te nemen aan de PDB dartcompetitie 2020-2021  die vermoedelijk per september aanstaande van start gaat.

 

Dus dartliefhebbers wacht niet langer en beleef het Oranjebar dartgevoel en ervaar de combinatie van gezelligheid, spelplezier en winnen.
Ook complete bestaande teams zijn van harte welkom om volgend seizoen de kleuren van de Oranjebar te verdedigen. Dit geldt zowel voor prestatie als recreatie teams waar gezelligheid (wordt gegarandeerd) voorop staat.

 

Teams
Speel je al competitie en zoek je nog een leuke locatie voor je team, dan ben je van harte welkom.
De Oranjebar biedt geïnteresseerde teams de mogelijkheid om op iedere doordeweekse dag hun thuiswedstrijd te spelen.

 

Spelers (M/V)
Op dit moment verwachten wij een aantal mutaties in de bestaande teams. Wij willen eventueel vrijkomende plaatsen graag invullen met nieuwe spelers. De Oranjebar teams komen uit in alle divisies van de PDB dus voor ieder niveau hebben wij een plek.

 

Spelers (V)
De Oranjebar zou het ook leuk vinden als zij een team kunnen inschrijven dat alleen bestaat uit dames. Dit team kan natuurlijk competitief zijn, maar ook een groep dames die er gewoon even gezellig tussen uit wil is van harte welkom.

 

Aanmelden kan vanaf heden per e-mail aan peter@oranjebar.nl of per telefoon +31 61 255 40 42. De mogelijkheid om in te schrijven sluit op 12 juli 2020.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK