Volgende beloofde dartevenement in Oranjebar; Road to PDC Q-School 2022

Belofte maakt schuld dus hier is zoals beloofd het volgende dartevenement dat de Oranjebar, wederom in samenwerking met H&S Betonwaren organiseert ter promotie van de dartsport en ter aansporing van talent: de Road to PDC Q-School 2022 waarbij er voor de ranking winnaar en de winnaar van de finaledag een deelnamebewijs inclusief verblijf klaar liggen.

 

Dat de sport darts nog steeds in populariteit toeneemt en er veel (aankomende) dartspelers er van dromen om hun geluk te beproeven in de PDC toernooien is niets nieuws. Vele talentvolle spelers zien door de kosten en het ontbreken van sponsoren of andere voldoende financiële middelen geen kans om zelfs maar aan de deur te kloppen om professional te worden bijvoorbeeld via de PDC Q-School wat een mooie opstap is om in de voetsporen van Roland Scholten, Raymond van Barneveld, Vincent van de Voort of Michael van Gerwen te treden. Hierin komt nu verandering !!!

 

H&S Betonwaren, sponsor van o.a PDC-speler Jelle Klaasen, heeft in samenwerking met de Oranjebar het plan opgevat om TWEE dartspelers te helpen in hun zoektocht naar dartsucces. Vanzelfsprekend zullen de kandidaten hier wel wat voor moeten doen. Via zeven ranking toernooien zal er een plaatsingslijst voor een finaledag worden samengesteld; de speler die na zeven dagen bovenaan eindigt zal de eerste winnaar zijn een deelnamebewijs aan de PDC Q-School 2022 waarbij ook zijn/haar verblijfkosten deel uitmaken van het prijzenpakket. Vervolgens zal er op de finaledag door de hiervoor geplaatste spelers nogmaals gestreden worden voor opnieuw een deelnamebewijs aan de PDC Q-School 2022 inclusief de verblijfkosten. Voor meer informatie verwijzen wij naar de flyer.

 

Meer informatie over verder dartevenementen die georganiseerd gaan worden in. om, met de Oranjebar zal regelmatig worden gepubliceerd op de de Oranjebar website. Hou deze dan ook goed in de gaten zodat je op de hoogt blijven van alle actuele evenementen, party’s en overige zaken die in de beste dartlocatie c.q. het leukste feestcafé plaatsvinden.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK