Vijf Oranjebar spelers afgereisd naar het 33e Isle of Man Darts Festival

Vijf Oranjebar spelers gaan voor drie kansen op toernooiwinst tijdens het 3-daagse Pokerstar International Festival of Dart in Douglas op het Isle of Man.

 

Het Isle of Man dartfestival is ongetwijfeld een van de meest iconische en best bezochte dartevenementen op de BDO-kalender. Drie decennia lang zijn honderden enthousiastelingen massaal naar het eiland getrokken om niet alleen deel te nemen, niet alleen gelokt door de garantie van meer dan £ 30.000 aan prijzengeld, maar bijna uniek, gewoon om een ​​deel te zijn van wat velen beschouwen als het grootste dartevenement van het jaar.
Het hoofdsingle-evenement, een van de meest prestigieuze titels in BDO-darts, is door de jaren heen door fantastische spelers gewonnen, waaronder Gary Anderson, Dave Chisnall, Ted Hankey, Scott Waites, Steve Bunting, Robbie Green en  Darryl Fitton. Voor de honderden liefhebbers die elk jaar de reis maken gaat het niet alleen om winnen, maar ook om een geweldige tijd die je op het Isle of Man kan hebben je vrienden, of in veel gevallen met je hele darts-team.

 

Ook de reizende spelers van de Oranjebar zijn al meer dan 10 jaar terug te vinden in het deelnemersveld. Dit jaar vinden we Yoeri Duijster, Wouter Vaas, Willem Mandigers, Peter van den Broek en Jeffrey van Egdom terug in het deelnemersveld van de Isle of Man Classic, Masters en Pokerstars Open die allen gespeeld worden in het prestigieuze Villa Marina gelegen aan de Douglas Promenade met een schitterend uitzicht op de zee.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK