Uitslagen SLN speelronde 9; Winst voor OB 1 en OB 3, OB 2 speelt gelijk

Uitslagen 9e speelronde van de Super League Nederland;  OB1 stijgt door winst op ranglijst, OB2 laat punten liggen dankzij gelijkspel enOB3 voegt zege toe aan reeks en staat fier bovenaan.

 

Hoofdklasse
Oranjebar 1 lijkt eindelijk los te komen. Zaterdag werd met 9-1 gewonnen bij Café de Schot 1. Duidelijke cijfers waarop niets viel af te dingen. Kjelvik Darts versloeg Havenzicht in de topper tussen de nummers één en twee. Het ging lang gelijk op, maar uiteindelijk wist Alan Norris in de solo het verschil te maken. Hij versloeg Cor Ernst in een spannende pot met 4-3 nadat beide mannen pijlen op de beslissende dubbel hadden gemist en zorgde ervoor dat Kjelvik Darts nu de nieuwe koploper is in de hoofdklasse. The Switch/DSWN Den Haag deed met een 6-4 overwinning op Café de Oale Jan hele goede zaken en klom naar de tweede plaats. Tenslotte won de Vrijbuiter reglementair bij L&L nadat de speellocatie de Vrijbuiter toegang tot de locatie had geweigerd en de wijdstrijd geen doorgang kon vinden.

Overgangsklasse B
Oranjebar 2 en Real Magic deelden de punten in Mariahout en handhaafd zich hiermee op de derde plaats. Op de helft van de competitie kan worden vastgesteld dat overgangsklasse B gedomineerd wordt door Sterkdarts/ L&L Nederhemert. Ze zijn nog ongeslagen en speelden pas twee keer gelijk. Bij Bojangles werd zaterdag zelfs met 10-0 gewonnen. Alleen DAS Dongen lijkt nog te kunnen volgen, zij wonnen zaterdag thuis met 8-2 van de Fanatics en staan nu op twee punten achterstand. Dart Team Venlo won zijn tweede wedstrijd op rij (3-7 bij de Zwaantjes) en klimt langzaam uit de gevarenzone en Red Alert Bet Kolen hield de punten in eigen huis door te winnen van Koetshuis Reek: 8-2.

Overgangsklasse C
Oranjebar 3 blijft koploper in overgangsklasse C. Afgelopen weekend waren zij veel te sterk voor Café de Schot 2 dat met 9-1 naar Zaandam werd teruggestuurd. Oranjebar 3 staat nu vijf punten voor op nummer 2 DC Ambiance dat met 7-3 won van de Pepersteeg. Ook de Walrus uit Dordrecht presteert goed dit jaar. Zaterdag werden de Mookies met 7-3 aan de kant gezet. De eerste overwinning is een feit voor United: tegen Sonny’s Darts werd het 6-4. Tenslotte wist het Pleintje met 7-3 te winnen van Nelly’s Café

 


Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK