Uitslagen SLN speelronde 4; OB1 verliest opnieuw, OB2 en OB3 pakken wederom winst

4e speelronde van de Super League Nederland; zorgen voor OB1door opnieuw een nederlaag, OB2 en OB3 beide aan kop dankzij overwinning.

 

Afgelopen zaterdag tijdens de vierde speelweek van de Super League is Oranjebar 1 opnieuw tegen een nederlaag opgelopen en bevindt zich nu voor het eerst sinds heugenis in de onderste regionen van de Hoofdklasse. Pleister op de wond zijn de overwinningen van Oranjebar 2 en 3 die hun uitwedstrijden wisten te winnen en beide aan de leiding gaan in hun klasse.

 

Hoofdklasse
Oranjebar wist in de thuiswedstrijd weer geen punten te halen. Tegen L&L Nederhemert werd na een verloren Round Robbin in de singles terug geslagen en stond er voor aanvang van de koppels een 3-2 voorsprong op het formulier. Helaas bleek Willem Mandigers vandaag te kort te komen en kon het herstel in de koppels niet worden doorgezet. Omdat Kim Huybrechts de beslissende solo met 4-2 te sterk was voor Benito van de Pas werd uiteindelijk met 4-6 verloren. Koploper Havenzicht blijft aan de leiding dankzij een 3-7 winst in de derde wedstrijd bij Café de Oale Jan dat aantrad zonder Jan Dekker. Waar Havenzicht vorig seizoen moeite had zich te handhaven lijken ze dit jaar andere aspiraties te hebben. Dick van Dijk, Cor Ernst en Jan Karel wisten hun single te winnen en Dennis Zijderhand en Dick van Dijk wisten het beslissende koppel te pakken. Ook The Switch DSWN presteert geweldig en is nog ongeslagen. Zaterdag werden de mannen van de Vrijbuiter met 7-3 verslagen. Dit gold ook voor Kjelvik dat zijn draai gevonden lijkt te hebben. Ondanks de afwezigheid van Wesley Harms werd Café de Schot in Zaandam met  9-1 verslagen.

Overgangsklasse B
Oranje Bar 2 won met maar liefst 9-1 bij HCM Dart Team Venlo. Captain Nico Thissen vond dat iedereen behalve hijzelf goed gespeeld had ondanks zijn winst in de singles op Pedro Heijnen. De mannen van de Oranjebar wisten de dubbels beter te vinden en bezeten momenteel de tweede plaats. Sterkdarts.nl leek zijn eerste nederlaag te gaan lijden tegen de Fanatics uit Weert. Een 5-1 achterstand werd echter knap omgebogen tot 5-5 en Sterkdarts blijft dankzij het ene puntje de koploper. Derde staat DAS Dongen dat gelijk speelde tegen Red Alert Bet Kolen. Koetshuis Reek wist thuis verrassend met 7-3 te winnen van Real Magic en wist hiermee de eerste punten van het seizoen binnen te halen. Tenslotte boekte Bojangles een ruime 8-2 overwinning op De Zwaantjes.

Overgangsklasse C
Overgangsklasse C wordt na zaterdag aangevoerd door Oranje Bar 3 en Sportcafé de Mookies. Michel van der Horst lijkt zin te hebben in de Zuiderduin Masters gezien zijn zeven keer 180 en 146 finish. Oranje Bar won de wedstrijd bij het Pleintje in Stampersgat met 6-4.DC Ambiance St. Jansteen leed een verrassende 7-3 nederlaag tegen de Walrus waardoor zij van de gedeeld eerste naar een vijfde plaats zakten.  De Mookies boekten eveneens een 6-4 overwinning op Café de Schot 2. Tenslotte klom Sonny’s Darts naar een gedeelde derde plaats dankzij een 7-3 overwinning op de Pepersteeg.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK