Uitslagen SLN speelronde 2; OB2 verliest, schade OB3 beperkt

Verrassende uitslagen tijdens 1e speelronde van de Super League Nederland; puntverlies voor OB1 maar winst voor OB2 en OB3.

 

In de tweede ronde van de Super League Nederland werd afgelopen weekend alleen gespeeld door de overgangsklasses en waren de Hoofdklasse teams vrij. De teams van Oranjebar 2 en Oranjebar 3 mochten in Mariahout proberen om hun goede competitiestart een vervolg te geven en hun koppositie te behouden.

 

Overgangsklasse B: Helaas kwamen de mannen van Oranjebar 2 net iets tekort in hun wedstrijd tegen DAS Dongen. Na een gelijkogaande wedstrijd moest ook Dennis Klamer helaas buigen voor Ferry Beijleveld in de solo waardoor de mogelijkheid op een gelijkspel verkeken was. Onder het toeziend oog van o.a. de geblesseerde Andt Donkers en oudspeler Harm Kuipers werd er met 4-6 verloren. Bojangles won thuis met 9-1 van ’t Koetshuis en staan nu samen met DAS Dongen op vier uit twee. In Tilburg werd het onderling treffen tussen Red Alert en Real Magic beslist in het voordeel van Red Alert: 6-4. HCM Dart Team Venlo wist de eerste overwinning van het seizoen te behalen. Jac Proosten stelde de drie punten veilig door Davyd Venken met 4-2 te verslaan. Sterkdarts heeft als enige team nog de volle score uit twee wedstrijden behaald. Ze versloegen de Zwaantjes in eigen huis met 8-2.

 

Overgangsklasse C:  Oranjebar 3 miste deze eerste thuiswedstrijd maar liefst 5 spelers vanwege internationale BDO en PDC verplichtingen maar kon ook de nieuwste aanwinst Patrick Morelissen presenteren. Het zat de spelers vandaag niet echt mee tegen de mannen van DC Ambiance die duidelijk ervaring hebben opgedaan tijdens hun verblijf in de Hoofdklasse afgelopen seizoen. Ieder slordigheidje van de Oranjebar spelers werd direct afgestraft en alle zeilen moesten worden bijgezet om tot 4-4 te komen. Helaas miste Ron Meulenkamp 3 darts om 5-4 te maken in de laatste koppel maar hij wist toch een punt te redden voor Oranje Bar 2 in de solo. Hij versloeg Thierry Michaux met 4-2 en dat zorgde voor een 5-5 eindstand.  Sonny’s Darts.nl en De Walrus uit Dordrecht wisten hun eerste punten van het seizoen te pakken. Sonny’s Darts was met 6-4 te sterk voor Nelly’s Café en de Walrus versloeg Café de Schot 2 (6-4).Het Pleintje Stampersgat en Sportcafé de Mookies zijn nog zonder puntenverlies. Het Pleintje won ook zijn tweede wedstrijd met 6-4. Dit keer van De Pepersteeg. Wilco Vermeulen won de beslissende solo van Ferry van Veen. De Mookies wonnen bij United met 7-3.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK