Uitslagen SLN speelronde 18; Het seizoen is voorbij

Uitslagen speelronde 18 van de Super League Nederland; OB1 eindigt zonder te spelen op 4e plaats, OB2 speelt gelijk en eindigt als 5e. OB3 wint ook laatste wedstrijd en wordt ongelsgen kampioen.

 

Hoofdklasse

Oranjebar 1 schreef drie punten bij, zonder te spelen tegen de Schot en legde beslag op de vierde plaats. Kampioen Kjelvik Darts deed zijn sportieve plicht en won met 7-3 uit bij Havenzicht. Cashino Vrijbuiter 1 vernederde met 10-0 L&L Nederhemert 1 en behaalde zo een gedeelde twee plaats in de Super League Nederland Hoofdklasse. The Switch DSWN Den Haag, dat met 6-4 bij Café de Oale Jan verloor, heeft een iets beter puntensaldo en wordt dus officieel tweede. Een buitengewoon knappe prestatie van zowel The Switch als de Vrijbuiter die beide op het hoogste niveau debuteerden.

Overgangsklasse B

Oranjebar 2 en Real Magic speelden gelijk en hetzelfde gold voor de Fanatics en DAS Dongen. In overgangsklasse B moesten de Zwaantjes winnen van HCM Dart Team Venlo om het beslissingsduel als nummer negen te ontlopen. Helaas voor hen was Dart Team Venlo met 6-4 te sterk. Bij de andere wedstrijden stond niets meer op het spel. De Zwaantjes moeten het komend weekend in een uitwedstrijd opnemen tegen de Biereliertjes uit Harderwijk voor een plek in de overgangsklasse komend seizoen.

Overgangsklasse C

In overgangsklasse C was alles al beslist. Kampioen Oranjebar 3 won met 6-4 van Café de Schot en sloot het seizoen af met een schitterend aantal van 50 punten. DC Ambiance werd tweede met 38 punten en won de laatste wedstrijd van de Pepersteeg met 6-4. Sonny’s Darts won met 7-3 van United en Nelly’s Café versloeg het Pleintje met 6-4. De laatste wedstrijd tussen de Mookies en de Walrus eindigde in 5-5. Door deze resultaten is het De Pepersteeg Roelofarendsveen dat thuis beslissingwedstrijd moet spelen tegen De Goudenregenbar DSWN, Den Haag voor een plaats in de overgangsklasse in seizoen ’13-’14.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK