Uitslagen SLN speelronde 12; Oranjebar 1 krijgt afstraffing van Kjelvik Darts, OB 2 en OB 3 winnen

Uitslagen 12e speelronde van de Super League Nederland; OB1 gaat kansloos te onder, OB2 weet weer wat winnen is en OB3 boekt monsterzege.

 

Hoofdklasse
In de Superleague hoofdklasse stond vandaag de negende speelweek op het programma waarbij op voorhand Oranje Bar versus Kjelvik Darts de wedstrijd van de dag was. Zou Oranje Bar er in slagen om in de titel race te blijven of blijft Kjelvik moeiteloos op kop. Het werd het laatste, met liefst 9-1 werd Oranje Bar thuis klop gegeven en blijven zij op de ranglijst in het rechterrijtje staan. Havenzicht ontving thuis Vrijbuiter / Cashino en de Ridderkerkers moesten ditmaal toestaan dat de gasten met drie punten op zak terugkeerden naar Apeldoorn. Met 6-4 ging de overwinning naar de Vrijbuiter / Cashino en dat betekend dat Kjelvik darts nu vijf punten voorsprong heeft op de nummer twee.

Doordat The Switch uit tegen Café Ede Schot hard met 7-3 onderuit ging blijft Havenzicht op de 2e plaats staan, al heeft The Switch natuurlijk nog wel een inhaalwedstrijd tegoed. Café De Oale Jan herstelde zich van de nederlaag in de vorige speelweek en zij duwden L&L met 7-3 verder de problemen in. L&L heeft nu echt de rode lantaarn in handen en moeten nu ook De Oale Jan boven zich dulden.

 

Overgangsklasse B

De Oranjebar 2 heeft de uitwedstrijd tegen Bojangles met 8-2 gewonnen. Sterkdarts/ L&L Nederhemert heeft een gat geslagen met nummer twee DAS Dongen dat voor het eerst dit seizoen tegen een verliespartij aan liep. DAS Dongen verloor met 8-2 bij HCM Dart Team Venlo, terwijl Sterkdarts met dezelfde cijfers won van Real Magic. Red Alert draait een sterk seizoen en nestelt zich na zaterdag stevig op de derde plaats. De Fanatics werden in eigen huis met 7-3 verslagen. Koetshuis Reek versloeg de Zwaantjes met 7-3 en komt daarmee op gelijke hoogte met hen. De strijd om directe degradatie is daarmee weer helemaal open.

 

Overgangsklasse C

Net als eerder dit seizoen versloeg Oranje  Bar 3 United uit Wassenaar met 10-0. Ook nummer twee DC Ambiance wist een overwinning te behalen. Met 7-3 werd er gewonnen bij het Pleintje uit Stampersgat. De Pepersteeg deed goede zaken met het oog op de strijd om degradatie. Uit bij de Walrus werd er met 7-3 gewonnen en de laatste plaats werd overgedragen aan United. De uitslagen van Sonny’s Darts – Café de Schot 2 en de Mookies – Nelly’s Café volgen zo snel mogelijk.


Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK