Top Player Competitie 2014; Donderdag 28 augustus Finaledag met kwart-, halve- en grand finale

Deelnemers finaledag TOP Player Competition ‘14 bekend; programma van donderdag belooft dart spektakel.

 

Afgelopen donderdag tijdens de derde ronde van de TPC 2014 werd het kaf definitief van   het koren gescheiden en kan er worden gesteld dat de acht werkelijk sterkste darters van deze editie zijn overgebleven voor het spelen van de finaledag. Tijdens de finaledag zullen de kwartfinales, halve finales en de finale worden gespeeld waarna alle spelers het door hun verdiende prijzengeld krijgen uitgekeerd.

 

De mannen die in actie komen zijn;

Braulio Roncero; dankzij het winnen van al zijn wedstrijden in de eerste ronde, 4 maal winst in de tweede ronde en 3 winstpartijen in de derde ronde bewijst hij opnieuw nog lang niet versleten te zijn en hoort bij de topfavorieten voor de titel dit jaar.

Michel van der Horst; bleek een constante speler te zijn die zich iedere ronde schijnbaar moeiteloos wist te plaatsen voor de volgende. Ondanks dat hij in iedere ronde wel een partij verloor mag deze man niet onderschat worden.

Ron Meulenkamp; is de enige speler van de kwartfinalisten die momenteel binnen de PDC uitkomt. Hij kende slecht 2 verliespartijen gedurende het hele toernooi en begint weer in vorm te raken waardoor ook hij een favoriet voor de eindzege is.

Corne van Mastrigt; mag tot een van de verrassingen worden gerekend. In de eerste ronde kende hij nog wat problemen maar ging vervolgens met de beste mee. Zijn plaats in de kwartfinale heeft hij te danken aan een beter leg saldo als zijn concurrenten.

Patrick Morelissen; voelt zich inmiddels helemaal thuis in Mariahout waar hij nog maar heel weinig verliest. Ook hij liet in de drie gespeelde rondes slechts 2 partijen liggen en mag als mogelijke winnaar worden aangemerkt.

Jurgen Schats; is typisch zo’n verborgen kwaliteitsdarter die het grote publiek niet kent, simpelweg omdat hij alleen in de regio speelt. Dit maakt hem echter niet minder gevaarlijk getuige het feit dat hij in iedere ronde als runner up in zijn groep eindigde. Misschien wel de man die voor een verassing kan zorgen.

Arno Louwers; is opnieuw een mogelijk talent uit het Brabantse land. Door zijn jeugdige enthousiasme gedreven loopt hij zichzelf nog wel eens voorbij maar behoort zeker tot de kanshebbers voor een podiumplaats.

Willem Mandigers; verkeert op dit moment in grote vorm en doet op veel fronten nog voor de prijzen mee. Hij is, dankzij zijn 170 finish, in ieder geval al verzekerd van een deel van het prijzengeld voor de hoogste finish.

 

Bovengenoemde acht spelers hebben zich dus geplaatst voor de finaledag die begint met de kwartfinales. Hiervoor zal ter plaatse geloot worden wie elkaar hierin treft. Daarna zullen de vier winnaars de halve finale spelen en aansluitend zullen de winnaars hiervan in de finale beslissen over wie de titel TOP Player Champion 2014 op zijn palmares mag zetten.

 

De avond wordt afgesloten met een feestelijke uitreiking van de prijzen die persoonlijk moeten worden afgehaald waardoor de bezoekers kennis kunnen maken met alle 32 helden die dit jaar waren uitgenodigd om deel te nemen aan het TOP Player Championship.

 

De wedstrijden zullen vanaf 20:00 aanvangen en de Oranjebar heeft vanaf 18:00 zijn deuren geopend voor spelers en toeschouwers.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK