Top of Ghent 2013; start van nieuwe internationale dartseizoen

Alle tellers staan weer op nul bij de verschillende rankings; Dit weekend 9 Oranjebar mannen op weg naar eerste punten voor Winmau, Lakeside, Zuiderduin Masters en IBDT.

 

Vanaf morgen zal voor de derde maal het Internationaal Dartstoernooi Top of Ghent plaats vinden. Met dit toernooi gaat voor de meesten het nieuwe internationale seizoen van start. Het toernooi heeft een prijzenpot van 12.500 euro en telt voor de ranglijsten van de WDF, BDO, Zuiderduin Masters ranking en de IBDT.

 

Het toernooi wordt gespeeld in de Topsporthal Vlaanderen,een  accommodatie bij uitstek voor het organiseren van grote sportevenementen waarbij de nadruk wordt gelegd op het aantrekken van sportevenementen op nationaal, Europees en wereldniveau. De Topsporthal Vlaanderen maakt deel  uit van het Bloso-centrum aan de Blaarmeersen, Zuiderlaan 14 in Gent.

 

Van de voor de Oranjebar uitkomende spelers zijn Geert de Vos, Tony Martinez, Jimmy Hendriks, Willem Mandigers, Ron Meulenkamp, Danny Schellekens, Peter van den Broek, Benito van de Pas en Willy van de Wiel. Zij behoren allen tot de grote groep die mee zal doen voor de hoofdprijzen zodat het afwachten zal worden wie namens de Oranjebar verantwoordelijk zal zijn voor het grootste succes.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK