Champions League of Darts 2014 kwalificaties gaan definitief door

Darters uit Peelland maken weer kans op deelname aan Champions League of Darts dankzij garantstelling van Oranjebar. Samenwerking Peelland Dartbond, Oranjebar en DYM werpt opnieuw vruchten af.

 

Dit weekend heeft Peter van den Broek namens de Oranjebar opnieuw toegezegd de Champions League of Darts voor de Peelland Dart Bond te sponsoren. Hierdoor krijgen de bij de PDB aangesloten darters in de categorieën heren, dames, junioren, meisjes en aspiranten de kans om zich via een aantal kwalificatie avonden op de kaart te zetten. De winnaars van iedere categorie krijgen een deelnamebewijs voor de CLoD 2014 die wederom in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee worden gespeeld.

 

Voor alle categorieën uitgezonderd de aspiranten is er tijdens de Champions League of Darts een deelname aan de Zuiderduin Masters 2014 te winnen evenals een deelnamebewijs voor de Winmau World Masters 2014. Voor de aspiranten staat naast een mooie bokaal ook een VIP arrangement op het spel.

 

De komende week zal de Oranjebar in overleg met DYM het kwalificatiereglement en de speeldatums bepalen die aansluitend zullen worden gepubliceerd op de website van de Oranjebar en de Peelland Dart Bond. Alle bij de PDB aangesloten dartspelers kunnen aan deze kwalificatie deelnemen. Afgelopen jaar waren Dennis Klamer, Danny Schellekens, Eefje van der Meijden, Anneke Kuijten en Thijs van de Vleuten de spelers die de eer van Peelland Dart Bond hoog hielden.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK