Titel Pre-Kermis Toernooi 2017 gaat naar Tony Martinez

Het Pre-Kermis toernooi bleek een succesvolle opening van het Kermisweekend in Mariahout. Tony Martinez Gijpt de titel ten koste van Yoeri Duijster. Davy van der Zande wint verliezersronde en Kyana Frauenfelder is beste dame.

Gisterenavond werd het pre-kermis darttoernooi gehouden bij de Oranjebar Mariahout. Er werd door 30 heren en 4 dames begonnen met poulewedstrijden. De dames werden in 1 groep geplaats en speelden een best of 7 format voor de prijs van de beste dame. De heren gingen na de poules verder met een winnaar en verliezersronde waarin natuurlijk knock-out wedstrijden weren gespeeld.

 

In de winnaarsronde de vooraf verwachte namen zoals Yoeri Duijster, Gino Vos en Tony Martinez enz. en een enkele verrassende naam zoals Paul Feddon. Vanwege het sterke deelnemersveld waren er ook in de verliezersronde enkele verrassende namen. Onder andere Davy van der Zande, Daan Groen en Eric Barten gingen via deze ronde op jacht naar het prijzengeld.

 

De finale van de winnaarsronde ging uiteindelijk tussen Tony Martinez en Yoeri Duijster en bleef spannend tot de laatste leg.Bij een 4-4 stand zette Yoeri zich op tops met Tony op 130. Helaas voor Yoeri kwam hij niet meer aan de beurt omdat de Belgische Spanjaard via de Bull de 13o wist weg te poetsen. De verliezersronde werd met 4-0 gewonnen door Davy, die daarmee Oswin Streden kansloos liet. De hoogste finish van de avond was 164 en werd gegooid door Ruud Thijssen.

 

Overzicht van de resultaten – beste 8 – van de diverse toernooien;

WINNAARSRONDE
Winner Tony Martinez
Runner Up Yoeri Duijster
Joint 3rd Marcel Blik – Fabie de Groot
Joint 5th Danny Bosch – Jefferey Brands – Johnny Vos – Tonny veenhof
VERLIEZERSRONDE
Winner Davy van der Zande
Runner Up Oswin Streden
Joint 3rd Eric Barten – Levy Frauenfelder
Joint 5th Andre Steenbakker – Daan Groen – Dhanesh Misier – Erik van Engeland
DAMES
Winner Kyana Frauenfelder
Runner Up Lincy Gloudemans
Joint 3rd Tamara Seminck – Tharsissia Werinussa

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK