Super League Nederland: Speelronde 9 met thuiswedstrijd voor OB2 en OB3

Zaterdag aanstaande Super League Nederland speelronde 9 met om 13:00 uur thuiswedstrijden voor Oranjebar 2 en Oranjebar 3 in de Oranjebar Mariahout;

 

Oranjebar 1: Oranjebar 1 mag het in de eerste SLN wedstrijd van 2013 opnemen tegen Cafe de Schot 1 in Zaandam. Bij winst kan de 4e plaats in de tussenstand de beloning zijn, afhankelijk van de resultaten van de andere teams. Gezien de matige resultaten van Cafe de Schot 1 tot zover in de competitie liggen er goede kansen voor de Oranjebar mannen die hun inhaalrace deze week kunnen voortzetten. De mooiste poster in de hoofdklasse is dit weekend de wedstrijd Kjelvik Darts – Havenzicht 1 oftewel de nr 1 en nr 2 van de competitie. In deze topwedstrijd hebben de sterren van Kjelvik Darts het thuisvoordeel en bij winst zullen zij de koppositie overnemen. The Switch DSWN Den Haag kan indien het in de voorgaande wedstrijd gelijk wordt optimaal profiteren wanneer zij weten te winnen tegen Café de Oale Jan. De jonkies uit Scheveningen gaan in dat geval de tweede plaats bezetten terwijl zij ook nog eens een wedstrijd te goed hebben. Vrijbuiter Cashino 1 moet proberen hun goede positie op de ranglijst te verdedigen tegen L&L Nederhemert 1 dat, net als Oranjebar 1, dit jaar voor het eerst sinds tijden hun favorietenrol voor het kampioenschap vooralsnog niet waar kan maken. Dit weekend zijn we op de helft van de competitie en kan dus de balans worden opgemaakt wie er wel of geen kansen heeft om als 1e te eindigen.

 

Oranjebar 2: Oranjebar 2, inmiddels opgeklommen naar een derde plaats, mag het thuis opnemen tegen middenmoter Real Magic. Het moet mogelijk zijn voor de heren uit Mariahout om deze wedstrijd te winnen en de kansen op een nog betere klassering in eigen hand te houden. Het te kloppen team, Sterkdarts/ L&L Nederhemert 1,  mag zijn kunsten vertonen tegen het onberekenbare Bojangles in Tilburg. Veel zal afhangen van de vorm van Sven van Dun en een verassing is hier niet uitgesloten. DAS Dongen blijft in de achtervolging en mag thuis spelen tegen De Fanatics wat zal aantreden zonder hun topper Wouter Vaes die dit weekend in Wigan (UK) probeert een PDC Tourkaart te bemachtigen. Red Alert Kolen zal zich willen revancheren voor het verlies in de vorige ronde. Tegenstander Koetshuis Reek zal alle zeilen bij moeten zetten om in deze pot niet in de slachtoffer rol te belanden. Als laatste een duel uit de onderste regionen; De Zwaantjes – HCM Dart Team Venlo gaat mede bepalen wie serieus in aanmerking komt om te degraderen.

 

Oranjebar 3:  Koploper Oranjebar 3, dat afgelopen speelronde hun koppositie verstevigde, speelt thuis in Mariahout tegen Café de Schot 2. Ook hier geld dat, gezien de klassering van beide teams, de mannen uit Mariahout als favoriet voor de winst aan de wedstrijd beginnen. DC Ambiance krijgt in Zeeland bezoek van De Pepersteeg dat de vorige ronde vertrouwen heeft getankt na een 10-0 zege. Het zou zomaar kunnen dat zij het de spelers uit St. Jansteen erg moeilijk maken en een of meer punten afsnoepen. Twee wedstrijden tussen 4 middenmoters zullen voor de nodige aanpassingen in de ranglijst gaan zorgen; De Walrus speelt in Dordrecht tegen Sportcafé de Mookies en in Noord/Holland wordt Nelly´s Cafe Obdam tegen ‘t Pleintje Stampersgat gespeeld. Tenslotte mag hekkensluiter United het opnemen tegen Sonny’s Darts/Dikke Maatjes dat zal moeten winnen om aansluiting te houden met de middenmoot.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK