Super League Nederland Speelronde 8: Knaller in Mariahout met OB 1 tegen Vrijbuiter Cashino 1

Oranjebar 1speelt in Mariahout tegen Vrijbuiter Cashino 1 in jacht naar aansluiting met bovenste plaatsen, Oranjebar 3 op visite bij  nummer 1 Kjelvik en Oranjebar 2 naar Rosmalen.

 

In de laatste speelweek van de SLN in 2013 worden respectievelijk speelronde 7 (Hoofdklasse) en 8 (Overgangsklasse) gespeeld waarin onder meer de topper Kjelvik Dart vs Oranjebar 3, de sleutelwedstrijd Café dn Beer Rosmalen vs Oranje Bar 2 en in de Oranjebar Mariahout Oranjebar 1 vs Vrijbuiter Cashino 1.

 

Hoofdklasse
Oranje Bar 3 en Kjelvik Darts  zijn deze week verantwoordelijk voor de “match of the week” die wordt gespeeld in Lierderholthuis. Hopelijk is driemaal scheepsrecht voor het op  bezoek zijnde Oranjebar 3 dat bij winst de bovenste plaats overneemt na in de afgelopen twee speelrondes de kans hierop te hebben gemist. Oranjebar 1 mag in de thuiswedstrijd tegen  Vrijbuiter Cashino 1 in Mariahout proberen aan te sluiten bij de top in het klassement. Hiervoor moet natuurlijk wel eerst gewonnen worden van de luidruchtige mannen uit Apeldoorn. The Switch/DSWN Den Haag speelt thuis tegen Havenzicht 1 dat nog moet bijkomen van het pak slaag dat zij afgelopen week kregen van Oranjebar 1. Afhankelijk van het resultaat in Liederholthuis komen de Hagenezen bij winst ook in aanmerking voor de titel “winterkampioen”. Degradatie favoriet Sterkdarts/L&L Nederhemert moet op bezoek bij het onvoorspelbare Café Kremer dat dit seizoen al voor meerdere verrassingen heeft gezorgd en onder leiding van Christiaan Kist stiekum naar de bovenste regionen van de ranglijst kruipt.

 

Overgangsklasse B
Oranjebar 2 mag het in een uitwedstrijd in Rosmalen gaan opnemen tegen Café d’n Beer en lijkt dit jaar opnieuw niet in staat om mee te doen voor het kampioenschap zodat een vierde plaats het hoogst haalbare lijkt. Mocht er worden verloren ligt het degradatiegevaar op de loer. De drie titelkandidaten in de overgangsklasse B hebben allen een eenvoudige tegenstander; koploper Red Alert Bet Kolen neemt het op tegen de aangewezen degradant De Romein, nummer drie Real Magic gaat op bezoek bij De Zwaantjes dat voorlaatste staat en nummer twee Café Kafé moet tegen nummer vier De Ganzerik laten zien of het bij de top of subtop hoort. Fanatic Weert en HCM Dart Team Venlo gaan in Weert de strijd aan om de vijfde plaats die handhaving in deze klasse betekent.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK