Super League Nederland Speelronde 5: Oranjebar 1 opnieuw onderuit, Oranjebar 2 pakt tweede zege

Zwalkend Oranjebar 1  in de Super League Nederland opnieuw onderuit. Oranjebar 2 stijgt op ranglijst dankzij tweede zege op rij.

 

Afgelopen zaterdag stond speelweek vijf van de Super League Nederland op het programma.

 

Hoofdklasse
Oranjebar 1 heeft opnieuw belangrijke punten verloren in hun thuiswedstrijd. De Rietplas ging met een  4-6 overwinning naar huis nadat Jan Dekker namens de gasten de beslissende solo won van Benito van de Pas. DiboDarts heeft een goede slag geslagen met het oog op het derde kampioenschap op rij. De topper tegen Gouden Regenbar  Sterkdarts 1 werd met 6-4 gewonnen. De Goudenregenbar begon goed met het winnen van de round robin, maar het verliezen van alle singles was de opmaat naar het verlies. Na de laatste koppel was de wedstrijd beslist. Opvallend waren de 9 maximum scores van Frans Harmsen. Bosgenoegen haakte aan door een 6-4 winst op Red Alert. Café de Schot klom via een overwinning op Gouden Regenbar  Sterkdarts 2 naar een knappe vierde plaats.

 

Overgangsklasse B
Oranje Bar 2 wist de thuiswedstrijd tegen Café Kafé met 6-4 te winnen. Na lange tijd lijkt het er op dat er weer sprake is van een echt team en kan er dankzij deze overwinning naar boven worden gekeken. De Zwaantjes liggen in overgangsklasse B na alweer de vijfde zege op rij op kampioenskoers. Dit weekend werd Eetcafé Modern met 8-2 verslagen. Willem Mandigers gooide een 167 finish. De nummers twee en drie maakten ook geen fout. De Fanatics wonnen met 9-1 van Gouden Regenbar Sterkdarts 5 en d’n Beer won met 7-3 in Venlo van DTV. Tenslotte was er nog een overwinning voor Real Magic dat met 7-3 te sterk was voor Oranjestad United.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK