Super League Nederland Speelronde 5: Oranjebar 1 blijft winnen, Oranjebar 3 gelijk en 1e zege voor Oranjebar 2

Oranjebar 1 op dreef met 1-9 winst, Oranjebar 3 pakt gelijkspel in Scheveningen en eerste winst voor Oranjebar 2 in Mariahout.

 

De resultaten van de vijfde speelronde van de Super League Nederland competitie brengt de ware favorieten aan het licht

 

Hoofdklasse
Oranjebar 1 en DIBO Darts (voorheen Kjelvik) domineren al een aantal jaar de hoofdklasse en ook na vijf speelrondes zijn beide teams weer bovenaan te vinden. Oranje Bar 1 behield zijn koppositie door met 9-1 ruim te winnen bij Café Kremer . Dibo Darts is op twee punten van Oranjebar 1 gekomen met een wedstrijd minder gespeeld. DIBO won zaterdag in Tilburg van Real Magic met 7-3. Oranjebar 3 en The Switch Den Haag speelden met 5-5 gelijk. Jurgen Schats viel positief op bij Oranjebar 3 door in zijn singel tegen Dennis Zijderhand te eindigen met een 113, een 153 en een 170 finish. Uiteindelijk redde Vincent van der Meer een punt voor de Hagenezen door in de solo te winnen van Davey van der Zande. De Rietplas won in Zaandam met 6-4 van de Schot 1. Het breekpunt lag bij de koppels, waar de Rietplas drie keer achter elkaar met 3-2 won en daarmee het zesde punt binnenhaalde. Vrijbuiter Cashino 1 kon van een vrije dag genieten.

Overgangsklasse B
Red Alert is de nieuwe koploper in overgangsklasse B. Ze wonnen de topper tegen Café Kafé met 7-3 en zag de Zwaantjes gelijk spelen tegen Dart Team Venlo, nadat de Eindhovenaren zelfs met 5-3 achterstonden. Café Ambiance boog tegen de Fanatics een 4-2 achterstand om in een 6-4 winst en in Mariahout won Oranjebar 2 voor het eerst dit seizoen. Het was L&L Nederhemert dat met 6-4 verloor in Mariahout. Café d’n Beer wist tenslotte met 9-1 te winnen van Sterkdarts Goudenregenbar 2.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK