Super League Nederland: Speelronde 4 met TOPPER in Mariahout Oranjebar 1 vs L&L Nederhemert 1

Zaterdag aanstaande zal Mariahout het middelpunt vormen van de Super League Nederland met de absolute topwedstrijd  Oranjebar 1 vs L&L Nederhemert 1. Beide teams zullen vanaf 13:00 uur de strijd aanbinden voor aansluiting met de koplopers Kjelvik en Havenzicht 1;

 

Oranjebar 1: Opnieuw een grote wedstrijd voor Oranjebar 1 dat na de zeperd van afgelopen speelronde moet winnen om niet te ver achterop te raken voor een eventueel zesde opeenvolgend kampioenschap. Het binnenbrandje lijkt geblust en alle neuzen staan weer dezelfde kant op zodat de spelers zich weer van hun beste kant kunnen laten zien. Dit moet dan gebeuren tegen L&L  Nederhemert 1 dat vanouds weer alles op alles zal zetten om de wedstrijd tegen de Oranjebar te winnen. Het publiek zal ongetwijfeld een prachtige partij te zien krijgen. Voor de thuisblijvers een schrale troost maar wij verwachten dat de wedstrijd via livestream te volgen zal zijn. De huidige koploper Havenzicht 1 moet op bezoek bij Café de Oale Jan en kan wellicht opnieuw goede zaken doen. De goed presterende promovendus The Switch DSWN Den Haag  krijgt de andere nieuwkomer Cashino 1 uit Apeldoorn op bezoek. Bij winst mogen de mannen van Rob Schoonebeek als outsider voor de titel worden beschouwd en dreigt voor de mannen van Tokan Ata nu al een degradatiestrijd voor de rest van het seizoen. Kjelvik zal willen aantonen dat de winst op de Oranjebar in de vorige ronde geen incident is geweest en zullen op volle oorlogssterkte aantreden in Zaandam tegen Cafe de Schot 1.

 

Oranjebar 2: Oranjebar 2 moet afreizen naar Venlo en het daar opnemen tegen HCM Dart Team Venlo. Indien zij opnieuw de goede vorm van afgelopen wedstrijd kunnen tonen is hier goede kans op winst voor de mannen uit Mariahout. Koploper Sterkdarts/ L&L Nederhemert 2 gaat naar Fanatics Weert dat met WK Qualifier Wouter Vaes in de gelederen niet hoeft onder te doen en misschien wel kans ziet om John Sterk zijn eerste verliespunten te bezorgen. Nummer 2, DAS Dongen, moet het opnemen tegen Red Alert Bet Kolen en de Bojangles treffen de Zwaantjes. Het Koetshuis Reek tenslotte zal proberen hun eerste punten van het seizoen te pakken tegen Real Magic dat ook geen optimale seizoenstart kende.

 

Oranjebar 3:  In de overgangsklasse C zijn op dit moment 3 koplopers en zij moeten allen aantreden tegen directe achtervolgers. Oranjebar 3 moet op bezoek bij ’t Pleintje in Stampersgat. Na de 10-0 winst in afgelopen speelweek zijn de mannen van Oranjebar 3 overtuigd dat hun spelersgroep in staat moet zijn om opnieuw een goed resultaat neer te zetten. Medekoploper DC Ambiance St. Jansteen gaat op bezoek in Dordrecht bij De Walrus en voor beide ploegen geldt dat er niet mag worden verloren. Ook voor de Mookies geldt dat zij niet mogen verliezen en dit moet worden gerealiseerd tegen Café de Schot 2 Zaandam. Dan is er nog een stiekem duel tussen middenmoter Sonny’s Darts.nl en de hekkensluiter Pepersteeg Roelofarendsveen. In deze wedstrijd hebben de Rotterdammers de mogelijkheid om bij winst aansluiting te krijgen met de leiders op de ranglijst. Tenslotte een duel in de onderste regionen waar United thuis voor de eerste punten strijd tegen Nelly’s Café Obdam dat bij winst weer in de middenmoot staat.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK