Super League Nederland Speelronde 18: Oranjebar blijft in de race en kan op laatste speeldag kampioen worden

Oranjebar SLN 1 heeft het kampioenschap in eigen hand na winst in voorlaatste speelronde. Achterstand op reeds uitgespeelde Bosgenoegen bedraagt twee punten. Bij winst in laatste wedstrijd komt de beker terug naar Mariahout.

 

Afgelopen zaterdag stonden de wedstrijden van speelronde 18 op het programma in de Hoofdklasse van de Super League Nederland. Op de algemene SLN pagina van de NDB zijn alle uitslagen en standen te vinden. Zaterdag 25 juni staan de laatste (inhaal)wedstrijden  op het programma voor de Super League Nederland waarin het kampioenschap in de Hoofdklasse beslist gaat worden.

 

Hoofdklasse:
Bosgenoegen speelde afgelopen zaterdag hun laatste wedstrijd van het seizoen en sloten af met een 2-8 zege bij ‘t Vrijthof Allstars. Oranjebar heeft nog een wedstrijd te spelen en als ze die winnen zijn ze kampioen. Winnen ze niet, dan blijft de titel nog een jaar in Ermelo. Oranjebar won deze week ook met 2-8. In de Haag werd DKE RW Repair verslagen waardoor de achterstand op Bosgenoegen tot 2 punten beperkt bleef en de Hagenezen  in de problemen zijn gekomen. Omdat Twenty Six Urk won bij Café De Dissel (1-9) en vooral omdat Café Sante Leiden won bij deDartshop (3-7), zijn er nog drie teams die voor één degradatieplekje gooien. Fanatics Weert was al gedegradeerd en sluit af met een 3-7 nederlaag tegen Team Winsum Sneek

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK