Oranjebar Super Ranking 37; Tweede dagzege op rij voor suprieure Jermaine Wattimena

Dagzege op speeldag 2 van Oranjebar Super Ranking #37 is opnieuw voor Jermaine Wattimena. Runner Up wordt Gian van Veen. Roel Geelen gaat er met de troostprijs van door. Mysterie Box blijft dicht.

 

Dinsdag 07 juni werd er op de tweede kwalificatie avond van de 37e Oranjebar Super Ranking gestart met 23 deelnemers die deze avond, naast de jacht op ranking punten en de inhoud van de Mysterie Box, als extra voorbereiding op de Dutch Open 2022 gebruikten.

 

Met zes poules werd er dit keer gestart in de groepsfase waaruit Dennis van der Steen, Gian van Veen, Hans Achten, Kevin Verbakel, Matthijs van Els, Rob van der Aa, Patrick van Osch en Jermaine Wattimena overbleven voor de kwartfinales. Net als afgelopen week wisten Kevin en Jermaine zich hiervoor te plaatsen evenals Rob en Gian. Via de wedstrijden Kevin Verbakel vs. Jermaine Wattimena (1-4) en Rob van der Aa vs. Gian van Veen (2-4) werden de finalisten van deze week bekend en de laatste partij van deze avond zou dus tussen Jermaine en Gian worden gespeeld.

 

De elf deelnemers die zich niet hadden weten te plaatsen voor de kwartfinales vervolgden de avond met het spelen voor de, altijd aantrekkelijke troostprijs. De beste vier van dit stel leidde in de halve finale tot de wedstrijden; Roel Geelen vs. Kyana Frauenfelder (3-0) en Rob van der Zanden vs. Roland Stokmans (3-1). De hierop volgende finale werd een zeer spannende partij die over de volle zeven legs werd gespeeld. Roel was hierin de gelukkigste en kaapte via een 4-3 overwinning de troostprijs voor de neus van Rob weg.

 

De finale van het hoofdtoernooi tussen veelvraat Jermaine Wattimena en alleskunner Gian van Veen daarentegen werd een deceptie voor het aanwezige publiek en laatst genoemde. Jermaine was genadeloos en wist zijn tegenstander, ondanks diens verzet met maar liefst 5-0 te vernederen en boekte dankzij deze overwinning zijn tweede dagzege op rij.

 

Uitslag OSR#37 kwalificatie dag 2; 1. Jermaine Wattimena 2. Gian van Veen 3. Rob van der Aa en Kevin Verbakel.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De derde kwalificatie dag van de 37e editie van de Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 14 juni 2022. De inschrijving kost €6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK