Super League Nederland Speelronde 17: Blijft Oranjebar 1 behouden voor de Hoofdklasse?

 Zaterdag a.s. SLN speelronde 17 met om 13:00 uur in Mariahout: OB 1 tegen Cashino Vrijbuiter 13. OB2 en OB3 spelen dit weekend een uitwedstrijd.

 

Oranjebar 1: Oranjebar 1 ontvangt zaterdag Cashino Vrijbuiter 1 en is bij winst zkere van handhaving in de Hoofdklasse. Ieder ander resultaat kan leiden tot mogelijke degradatie wat dan wordt bepaald in het laatste speelweekend wanneer, opnieuw in een thuiswedstrijd, directe concurrent Cafe de Schot 1 gespeeld moet worden. Datzelfde Cafe de Schot 1 krijgt dit weekend bezoek van het reeds gedegradeerde Café de Oale Jan en zal alles uit de kast halen om de volle winst te pakken zodat eventuele degradatie in de laatste wedstrijd, via winst op Oranjebar 1, nog kan worden ontlopen. Nog een topwedstrijd is natuurlijk die van Kjelvik Darts dat in hun thuiswedstrijd tegen L&L Nederhemert 1 het kampioenschap in de hoofdklasse veilig kan stellen. De laatste wedstrijd in deze klasse gaat tussen The Switch DSWN Den Haag en Havenzicht 1 waarbij voor de Hagenezen de tweede plaats op het spel staat en voor Havenzicht geldt dat ze bij winst weer meedoen voor de derde plaats.

 

Oranjebar 2:  Oranjebar 2 speelt zaterdag om de hoek in Eindhoven tegen de Zwaantjes dat reeds gedegradeerd is. Wil Oranjebar 3 de vierde positie vasthouden zal er moeten worden gewonnen om de achtervolgers voor te blijven.  Sterkdarts/ L&L Nederhemert 2 zal blij zijn dat zij al kampioen zijn want het wordt nog knap benauwd na het verlies afgelopen week tegen HCM Dart Team Venlo. Zij moeten de confrontatie aan met Red Alert Bet Kolen dat sinds de komst van Jeffrey Sparidaans onklopbaar lijkt. De spanning in deze klasse zit hem in de onderste regionen; Bojangles dat speelt tegen Fanatics Nederweert kan het spelen van een beslissingswedstrijd alleen ontlopen als zij weten te winnen en hetzelfde geldt voor Real Magic dat op bezoek moet bij de nummer drie DAS Dongen voor wie niets meer op het spel staat. HCM Dart Team Venlo is dit weekend vrij.

Oranjebar 3:  Oranjebar 3 moet dit weekend opnieuw spelers missen, dit keer vanwege het Open Finland. Hopelijk kunnen ze de blamage van afgelopen week wegpoetsen met een klinkende overwinning op Nelly’s Café Obdam dat nog steeds kans maakt om derde te worden. DC Ambiance St. Jansteen moet oppassen hun tweede plaats niet te verliezen in de thuiswedstrijd tegen Café de Schot 2 Zaandam dat op zijn beurt een beslissingwedstrijd aan het eind van het seizoen wil voorkomen.‘t Pleintje Stampersgat ligt op de loer voor de tweede plaats en zal bij winst op Sportcafé de Mookies gelijk komen met de Zeeuwen. Ook voor Sonny’s Darts/Dikke Maatjes is dit weekend bepalend voor het wel of niet spelen van een beslissingwedstrijd, zij moeten op bezoek bij De Walrus Dordrecht dat zich zo goed als zeker gehandhaafd weet. De laatste wedstrijd in overgangsklasse C is die tussen de ploegen op de twee onderste plaatsen United en De Pepersteeg.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK