Super League Nederland speelronde 16; Overtuigende overwinning van Oranjebar 1 op Bosgenoegen betekent nagenoeg zeker handhaving in Hoofdklasse .

De zestiende speelweek van de Super League Nederland is afgelopen zaterdag gespeeld. Hieronder een korte terugblik op de gespeelde wedstrijden. Beslissing in de Hoofdklasse laat op zich wachten. De volgende reguliere wedstrijden van de SLN staan gepland op 20 mei.

Hoofdklasse
Het kampioenschap en degradatie in de Hoofdklasse is na zestien speelweken nog altijd niet beslist. In Mariahout won Oranjebar 1 overtuigend met 8-2 van Bosgenoegen waardoor handhaving bijna zeker is dankzij de inhaalrace na het moeizame begin in dit seizoen. Goudenregenbar won zaterdag in de Haagse derby van DKE RW Repair (3-7). Omdat ook Team Winsum Sneek met diezelfde cijfers thuis won van SLT Die Gaststube, bedraagt het verschil aan kop nog altijd één punt in het voordeel van Goudenregenbar. Ook onderin is het nog erg spannend, al kan SLT Die Gaststube degradatie al niet meer ontlopen. Vrijbuiter Superleague pakte afgelopen weekend belangrijke punten door met 7-3 te winnen van van Dartshop ’t Vrijthof Allstars.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK