Super League Nederland Speelronde 15: Wordt Oranjebar 3 zaterdag kampioen in Mariahout?

 Zaterdag a.s. SLN speelronde 15 met om 13:00 uur in Mariahout: OB 3 bij winst tegen Sonny’s Darts KAMPIOEN en OB 2 tegen SterkDarts/Nederhemert 2. OB 1 speelt uit.

 

Oranjebar 1: Oranjebar 1 moet dit weekend op bezoek bij Café de Oale Jan in Coevorden en directe concurrent voor handhaving in de hoofdklasse Cafe de Schot 1 moet op bezoek bij Havenzicht 1 in Ridderkerk. Mocht Oranjebar 1 winnen en Cafe de Schot 1 punten laten liggen dan kunnen de mannen uit Mariahout weer wat adem halen wat handhaving betereft. Havenzicht 1 heeft de punten ook hard nodig in hun strijd om de tweede plaats. Dat de punten extreem belangrijk zijn in dit stadium van de competitie geldt ook voor The Switch DSWN Den Haag dat op visite moet bij degradant L&L Nederhemert 1 en mag daar niet verliezen. De derde ploeg die geen puntenverlies kan veroorloven in de strijd om de tweede plaats is Vrijbuiter Cashino 1 dat Kjelvik Darts treft in Apeldoorn. Dit is natuurlijk de mooiste poster uit de hoofdklasse want koploper Kjelvik Darts zal na het verlies van vorige week in Scheveningen niet voor de 2e maal op rij willen verliezen waardoor het kampioenschap op het spel zou komen te staan.

 

Oranjebar 2: Oranjebar 2 moet dit weekend proberen het kampioensfeestje van tegenstander Sterkdarts/ L&L Nederhemert 2 te verhinderen in de wetenschap dat bij winst Oranjebar 2  nog meedoet voor de derde en misschien wel tweede plaats. Bij verlies is de tegenstander kampioen en lijkt de vierde plaats het hoogst haalbare. Nummer twee, Red Alert Bet Kolen, neemt het op tegen de mannen van HCM Dart Team Venlo dat aan een ware inhaal race bezig en in de “winning mood“ verkeert. Degradant De Zwaantjes moet op bezoek bij Fanatics Weert en Real Magic mag met Bojangles Goirle in de slag voor een plaats die handhaving in de overgangsklasse betekent. De laatste wedstrijd in deze klasse gaat tussen DAS Dongen en Koetshuis Reek.

 

Oranjebar 3:  Oranjebar 3 gaat dit weekend,thuis in Mariahout, voor winst tegen Sonny’s Darts/Dikke Maatjes zodat ze aansluitend de champagne kunnen laten knallen. Winst betekent het kampioenschap en promotie naar de Hoofdklasse waar, indien Oranjebar 1 zich weet te handhaven, volgend seizoen voor het eerst in de geschiedenis van de Super League dan twee teams met dezelfde hoofdsponsor en thuislocatie zullen spelen. Runner Up, DC Ambiance St. Jansteen kan in hun thuiswedstrijd tegen Sportcafé de Mookies bij winst hun tweede plaats veilig stellen. ‘t Pleintje Stampersgat en De Walrus Dordrecht gaan het gevecht aan voor de derde plaats en kunnen zich beide geen puntenverlies veroorloven omdat anders Nelly’s Café Obdam dat tegen degradant De Pepersteeg speelt wel een s de lachende derde kan worden die er met de derde plaats vandoor gaat. Ook Café de Schot 2 Zaandam maakt nog kans op de derde plaats, daarvoor moet er wel gewonnen worden van degradant United.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK