Super League Nederland speelronde 14; Oranjebar 1 Mariahout weet negatieve spiraal niet om te buigen en verliest ook de thuiswedstrijd tegen Café De Dissel.

Deze zaterdag werd de veertiende speelweek van de Super League Nederland 2023/2024 afgewerkt. Hieronder een korte terugblik op de gespeelde wedstrijden. De eerstvolgende speelweek van de Super League Nederland staat gepland voor zaterdag 06 april 2024.

Hoofdklasse
Afgelopen zaterdag ontvingen de mannen van Oranjebar 1 Mariahout de huidige nummer twee van de Hoofdklasse De Dissel. Jammer genoeg wist de thuisspelende ploeg het thuisvoordeel niet te benutten en moest wederom hun meerdere erkennen in de tegenstander. Slechts drie punten konden worden behaald; einduitslag 3-7. Mede door dit resultaat lijkt het tweede opeenvolgende kampioenschap in de Hoofdklasse de Goudenregenbar niet meer te kunnen ontgaan. De ploeg was thuis in Den Haag veel te sterk voor Dart Team Venlo: 9-1. Het verschil met achtervolger Café De Dissel bedraagt nu zeven punten, met nog vier wedstrijden te gaan. Omdat nummer drie Gouwetéén-Hemeco in eigen huis gelijkspeelde tegen DKE RW Repair, heeft De Dissel drie punten marge opgebouwd. Verder is het onderin de competitie onverminderd spannend. Omdat Bosgenoegen en SLT Langhenkel vastgoed gelijkspeelden (5-5), blijven zij op 10 en 11 punten steken. Venlo staat ook op 11 punten, met vlak daarboven De Dartshop ’t Vrijthof Allstars op 12 punten. De ploeg uit Oirschot pakte afgelopen zaterdag een knappe overwinning thuis tegen Team Winsum Sneek: 7-3.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK