Super League Nederland speelronde 12; Oranjebar 1 Mariahout krijgt ook in thuiswedstrijd geen voet aan de grond en verliest dik van DKE RW Repair.

De twaalfde speelweek van de Super League Nederland 2023/2024 is afgelopen zaterdag compleet afgewerkt. Hieronder een korte terugblik op de gespeelde wedstrijden. De volgende speelweek van de Super League Nederland staat voor komende zaterdag 9 maart 2024 op het programma.

Hoofdklasse
Deze week een thuiswedstrijd voor de mannen van de Oranjebar in Mariahout. In deze wedstrijd uit de middenmoot won DKE RW Repair met ruime cijfers (2-8) van het in zwaar weer verkerende Oranjebar dat opnieuw geen vuist kon maken. Goudenregenbar heeft afgelopen weekend een stap gezet richting een tweede opeenvolgende titel in de Hoofdklasse van de Super League Nederland. Op bezoek bij de nummer twee, Gouwetéén-Hemeco, werd overtuigend gewonnen: 2-8. Daarmee staat Goudenregenbar nu op vier punten voorsprong, met een wedstrijd minder gespeeld. De mannen van Café De Dissel profiteerden optimaal van het verlies van Gouwetéén en Team Winsum Sneek. Op bezoek bij Bosgenoegen ging de zege nipt (4-6) naar De Dissel, waardoor het team nu tweede staat in de Hoofdklasse. Ook Winsum Sneek verloor voor de tweede keer op rij. Nu was SLT Langhenkel vastgoed in eigen huis met 7-3 te sterk voor de Friezen. Ten slotte maakte Dart Team Venlo het er alleen maar spannender op in de degradatiezone. Door de overwinning tegen De Dartshop ’t Vrijthof Allstars (2-8) is het verschil tussen de nummer laatst (Venlo) en de nummer zeven (Langhenkel) slechts twee punten.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK