Super League Nederland Speelronde 1: Maakt Oranjebar 1 of Oranjebar 3 een bliksemstart?

Aanstaand weekend start speelronde 1 in de Super League met in Mariahout de hoofdklasse wedstrijd Oranjebar 1 tegen Oranjebar 3. Oranjebar 2 gaat op bezoek bij De Ganzerik.

 

Hoofdklasse: Oranjebar 1 zal zich willen revancheren voor het resultaat van afgelopen seizoen en mogen het in hun eerste wedstrijd direct opnemen tegen het gepromoveerde Oranjebar 3. Beide teams zijn gehandicapt door de afwezigheid van een aantal spelers die nog in Callela zitten maar zullen desondanks alles op alles zetten om de competitie met een overwinning te beginnen. Ook de tweede wedstrijd heeft een mooi affiche; de nummers twee en drie van afgelopen seizoen, Vrijbuiter Cashino en The Switch DSWN Den Haag, treffen elkaar in Apeldoorn. Huidige kampioen Kjelvik Darts gaat in Nederhemert op bezoek bij het gepromoveerde Sterkdarts/L&L Nederhemert 2 om wellicht de eerste stap te zetten naar prolongatie van de titel. De laatste wedstrijd in de hoofdklasse is die tussen Havenzicht 1 en Café Kremer die afgelopen seizoen nog streden voor handhaving in diezelfde hoofdklasse.

Overgangsklasse B:  Oranjebar 2 is dit jaar ingedeeld in de overgangsklasse B waarin zij deze week de spits afbijten tegen SLN nieuwkomer De Ganzerik. De selectie van Oranjebar 2 is volledig gewijzigd ten opzichte van afgelopen seizoen met als doel om dit seizoen serieus mee te doen voor het kampioenschap. Het affiche van de week in deze klasse vermeld Fanatics Weert tegen Red Alert Bet Kolen. Beide teams deden afgelopen jaar mee voor de prijzen dus spanning gegarandeerd. Het Tilburgse Real Magic ontvangt Café Kafé Doetinchem en in Eindhoven spelen De Zwaantjes (ternauwernood gehandhaafd) tegen HCM Dart Team Venlo dat afgelopen seizoen zeer sterk afsloot met een aantal klinkende overwinningen.De laatste wedstrijd wordt gespeeld in Rosmale wwar Café D’n Beer Rosmalen het op gaat nemen tegen De Romein.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK