Super League Nederland speelronde 09; De Dartshop ’t Vrijthoff Allstars in Oirschot te sterk voor Oranjebar 1 Mariahout .

De negende speelweek van de Super League Nederland ’23-’24 is afgelopen zaterdag afgewerkt. Hieronder een korte terugblik op de gespeelde wedstrijden. De volgende speelweek van de Super League Nederland staat gepland voor zaterdag 27 januari 2024.

Hoofdklasse
Meerdere spannende duels werden afgelopen zaterdag uitgevochten in de Hoofdklasse Super League Nederland. De mannen van Oranjebar 1 Mariahout gingen zonder toppers op bezoek bij De Dartshop ’t Vrijthoff Allstars in Oirschot en moesten dat bekopen met een zure 6-4 nederlaag. Barry Zander noteerde namens Oranjebar 1 Mariahout nog wel een 170-finish. Koploper Goudenregenbar maakte op bezoek bij Bosgenoegen in Ermelo geen fouten en won overtuigend met 2-8. Vlak achter de koploper vielen dit weekend wel wat klappen. Wat te denken van de overtuigende zege van Café De Dissel in Staphorst tegen Gouwetéén-Hemeco. De thuisploeg liet geen spaan heel van de voormalig koploper en won met 9-1. Thuis in Winsum klom Team Winsum Sneek naar de tweede plaats in de Hoofdklasse, op drie punten achterstand van Goudenregenbar. In de beslissende captainsgame won Mats Gies, die in totaal elf 180’ers noteerde wat uiteindelijk een 6-4 eindstand voor Winsum Sneek betekende. Ten slotte won DKE RW Repair op bezoek bij SLT Langhenkel vastgoed. Het spannende duel werd beslist door Jeffrey de Zwaan; hij won in de captainsgame van Sven Groen en zorgde voor de eindstand: 4-6 voor Den Haag.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK