Eerste dartevenementen voor 2024 in de Oranjebar Mariahout staan alweer gepland.

De Oranjebar organisatie staat garant voor minimaal 6 grote dart toernooien en zal naast de reguliere steeltip (PDB) en softtip (Bullshooter) competities nog een aantal uitdagingen voor iedere dartliefhebber mogelijk maken.

Het is peentjes zweten voor de organisatoren van de Oranjebar met betrekking tot het plannen en invullen van de agenda wat betreft feestavonden, amusement weekends, pubquiz, Ladies Night, pleinfeesten, kermis, carnaval en natuurlijk heel veel dartspektakel.

Inmiddels zijn de eerste drie dartevenementen gepland in de vorm van;

09 februari 2024 Carnaval Darttoernooi

30 maart 2024    FA Cup of Darts

14 juni 2024       Kermis Darttoernooi

Voor nog minimaal drie dartevenementen wordt nog naar een datum gezocht. Daarnaast is er nog volop overleg of er opnieuw een PDC Q-School Ranking zal worden gehouden naast de wekelijk terugkerende Oranjebar Super Ranking. Ook staat men niet onwillig tegenover een eventuele terugkeer van de TOP Players Competition die jarenlang toonaangevend is geweest en waarvoor veel topspeler graag uitgenodigd wilden worden.

Ideeën zijn er in ieder geval zat en het zal nog een heleboel energie vergen om alle wensen in te passen tussen het drukke programma van de Internationale WDF & PDC toernooi agenda en de competitieprogramma’s en Super League Nederland verplichtingen.

Hou de Oranjebar website daarom goed in de gaten zodat je niets mist en op tijd e.e.a. in je agenda kunt noteren of je inschrijving kan regelen. De inschrijving voor het eerstkomende evenement, het Carnaval 2024 Darttoernooi, op vrijdag 09 februari 2024 is vanaf nu geopend en kan op de locatie. De inschrijfkosten bedragen €10,= p.p. Het aantal deelnemers telt een maximum 48 en VOL = VOL.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK