Super League Nederland speelronde 07; Oranjebar Mariahout 1 pakt uitzege tegen SLT Langhenkel Vastgoed en houdt uitzicht op de titel.

De zevende speelweek van de Super League Nederland 2023/2024 is afgelopen zaterdag afgewerkt. Hieronder een korte terugblik op de gespeelde wedstrijden. De volgende speelweek van de SLN staat gepland voor komende zaterdag 16 december.

Hoofdklasse
Het is na zaterdag nog veel spannender geworden in de Super League Nederland Hoofdklasse. Oranjebar Mariahout wist de uitwedstrijd tegen SLT Langhenkel Vastgoed nipt met 4-6 te winnen; Moreno Blom wist in de captainsgame ten koste van Loek van den Berg de zege veilig te stellen. De bovenste zes teams bevinden zich nu allemaal binnen vijf punten van elkaar. Koploper Gouwetéén-Hemeco speelde afgelopen zaterdag met 5-5 gelijk op bezoek bij Dart Team Venlo. Door het gelijke spel is Goudenregenbar de koploper tot op één punt genaderd. De ploeg uit Den Haag was op bezoek in Friesland te sterk voor Team Winsum Sneek: 4-6. Verder was er zaterdag een overwinning voor DKE RW Repair dat in Staphorst afrekende met Café De Dissel (3-7). Ten slotte nam Bosgenoegen in eigen huis afstand van de degradatieplaatsen. Tegen hekkensluiter De Dartshop ’t Vrijthof Allstars werd ruim met 8-2 gewonnen.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK