Super League Nederland speelronde 06; Oranjebar Mariahout 1 komt goed weg met een 5-5 gelijkspel in thuiswedstrijd tegen Team Winsum Sneek.

De zesde speelweek van de Super League Nederland 2023/2024 is afgelopen zaterdag 25 november afgewerkt. Hieronder een korte terugblik op de gespeelde wedstrijden. De volgende speelweek van de Super League Nederland staat gepland voor zaterdag 09 december.

Hoofdklasse
Dit weekend moesten de mannen van Oranjebar Mariahout 1 het thuis opnemen tegen Team Winsum Sneek. Alle zeilen moesten door de Brabanders worden bijgezet om een goed resultaat te bewerkstelligen. Uiteindelijk wisten de Oranjebar spelers een gelijkspel uit het vuur te slepen: 5-5. Jelle Klaasen won de beslissende leg (4-3) van de captainsgame van Mats Gies voor het punt. De mannen van Gouwetéén-Hemeco gaan nog steeds aan kop in de SLN Hoofdklasse. Het gat met de directe achtervolgers is na afgelopen weekend groter doordat de directe concurrenten punten lieten liggen. De koploper won in eigen huis met 6-4 van Bosgenoegen. Voor de heren van Café De Dissel was er een nederlaag op bezoek bij Goudenregenbar in Den Haag. De thuisploeg won met 6-4 en staat daardoor met dertien punten samen met Team Winsum Sneek op de tweede plaats, op drie punten van de koploper. Verder kwam De Dartshop ’t Vrijthof Allstars zaterdag eindelijk van de nul punten af. Thuis in Oirschot werd promovendus SLT Langhenkel vastgoed met 7-3 verslagen. DKE RW Repair pakte in Den Haag ten slotte de volle buit tegen Dart Team Venlo.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK