Super League Nederland speelronde 06; E.S.S. Oranjebar 1 pakt punt via gelijkspel tegen SLT Die Gastube.

E.S.S. Oranjebar 1 spelers tonen karakter na tegenslag en weten in thuiswedstrijd een punt te redden na drie keer op een achterstand en tweemaal op een voorsprong te hebben gestaan.

De zesde speelweek van de Super League Nederland is afgelopen zaterdag afgewerkt. Hieronder volgt een korte terugblik op de gespeelde wedstrijden. De volgende wedstrijden van de SSLN staan gepland op 7 januari.

Hoofdklasse
In Mariahout ontving E.S.S. Oranjebar het Friese SLT Die Gastube voor een rechtstreeks duel tussen de ploegen die momenteel onderaan staan. In de Round Robin leek het weer fout te gaan voor de thuisploeg maar na het delen van de punten in de singels en koppels kon er dankzij Jeremy van de Winkel toch een punt worden genoteerd na de captains game; een 5-5 gelijkspel dus waar beide teams niet wijzer van worden. Koploper Goudregenbar speelde zaterdag op bezoek bij Café de Dissel in Staphorst gelijk. Mareno Michels miste in de eerste leg van de round robin nog een negendarter op dubbel twaalf. Door dit resultaat ziet Goudregenbar de concurrentie dichterbij komen. Team Winsum Sneek zit door de comfortabele 8-2 overwinning op De Dartshop ’t Vrijthof Allstars namelijk op het vinkentouw. Het duel tussen Vrijbuiter Superleague en Twenty Six Urk eindigde als derde wedstrijd ook in 5-5. Quin Wester versloeg Dirk van Duijvenbode in de beslissende captainsgame. DKE RW Repair won in eigen huis met 7-3 van Bosgenoegen

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK