Super League Nederland Speelronde 02: Oranjebar loopt schade op door verlies in thuiswedstrijd

SLN Oranjebar 1 stelt teleur in eerste thuiswedstrijd van het seizoen door met 4-6 te verliezen van nieuwkomer Red Alert Bet Kolen.

 

Afgelopen zaterdag werd de tweede ronde van de Super League Nederland gespeeld. Hierbij een kort verslag van de gespeelde wedstrijden;

 

Hoofdklasse
De tweede speeldag van het SLN seizoen ’19-’20 gaat zwart omrand de boeken in voor het team Oranjebar 1. Totaal onnodig werd de eerste thuiswedstrijd verloren van de bezoekers Red Alert Bet Kolen dat met 4-6 wist te winnen in Mariahout en daarmee hun tweede overwinning behaalde. Het is te hopen dat de spelers van de Oranjebar hun kans op het kampioenschap hiermee niet al verspeeld hebben evenals het afgelopen seizoen toen ook al vroeg punten verspeeld werden en het gat met de latere kampioen Bosgenoegen niet meer gedicht kon worden. Datzelfde Bosgenoegen voert ook nu de ranglijst aan, mede door de 9-1 overwinning op Café de Dissel. Na een gelijkspel in de eerste ronde pakte DKE RW Repair de eerste overwinning door met 6-4 te winnen van Dartshop Leiden. De overgebleven twee wedstrijden eindigden allebei in een gelijkspel. Zowel Fanatics Weert en deDartshop.nl als Twenty Six Urk en Team Winsum Sneek verdeelden de punten.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK