Super League Nederland Speelronde 01: Valse start voor E.S.S. Oranjebar in uitwedstrijd tegen Vrijbuiter Superleague

SLN Kampioen ’21-’22 Oranjebar SLN 1 weet onder nieuwe naam E.S.S. Oranjebar 1 niet te imponeren en verliest de eerste competitiewedstrijd. Spelers maken excuus voor het niet leveren van voldoende kwaliteit. Vertrouwen blijft onbeschadigd.

 

Afgelopen weekenden stonden de eerste wedstrijden op het programma van de Super League Nederland seizoen ’22-’23. De eerste speelronde leverde direct een aantal mooie confrontaties op met verrassende uitslagen. Daarnaast wist Ziggy Schenk de eerste 170-finish van het seizoen te gooien en wisten Davyd Venken (9x), Yordi Krassenberg (8x), Sander Voz (8x) en Ron Meulenkamp (8x) veel 180-ers te gooien. Hieronder een korte terugblik op de eerste speeldag. Op zaterdag 29 oktober wordt de Super League Nederland hervat.

SLN Hoofdklasse:
Direct twee serieuze verrassingen op de eerste speeldag. Regerend kampioen E’S’S”Oranjebar (voorheen Oranjebar SLN) ging met 7-3 onderuit bij promovendus Vrijbuiter Superleague en de nummer twee van vorig seizoen Bosgenoegen verloor met 6-4 bij Cafe De Dissel. De mannen uit Mariahout kende de nodige problemen om een compleet team op te stellen doordat een flink aantal van de selectiespelers andere verplichtingen hadden op een overvol dartweekend dankzij de PDC en WDF toernooien die tegelijk plaatsvonden, Toch had er op voorhand veel meer ingezeten voor de nieuwe captain Santino Broer, Jermaine Wattimena, Davy van der Zande en Youri Duijster. Helaas zat het niet mee en wisten de heren uit Apeldoorn maximaal te profiteren van met name het missen van dubbels door de gasten. Team Winsum Sneek trok hun goede serie van vorig seizoen wel door. De Friezen wonnen met 8-2 van DKE RW Repair. Twenty Six Urk en De Dartshop ‘t Vrijthof gooiden een hoogstaande partij die met 7-3 naar de gastheren ging. Tot slot versloeg Goudenregenbar in eigen huis Legend Reen Sneek met 6-4.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK