Super League Nederland Speelronde 01: Oranjebar SLN 1 incasseert klein verlies tegen Bosgenoegen

Valse start voor Oranjebar SLN 1 in uitwedstrijd tegen Bosgenoegen. Nieuwe samenstelling spelersgroep eist zijn tol.


De Super League Nederland is eindelijk weer begonnen. Na de lange coronabreak zijn afgelopen zaterdag de eerste wedstrijd weer gespeeld. Ondanks de lange periode waarin geen wedstrijden gespeeld konden worden, waren de wedstrijden gelijk weer van hoog niveau.

 

SLN Hoofdklasse:
De kraker tussen Bosgenoegen (regerend kampioen) en titelconcurrent Oranjebar 1 (team met de meeste kampioenschappen) werd met 6-4 gewonnen door Bosgenoegen. Bosgenoegen vloog uit de startblokken en wist een 5-1 voor sprong te nemen. Hoewel Oranje Bar 1 (deze wedstrijd bestaand uit Andy Baetens, Davy van der Zande, Geert de Vos, Moreno Blom en Jeremy van der Winkel) zich nog knap terugvocht in de wedstrijd, kwam de overwinning van Bosgenoegen nooit meer in gevaar. Team Winsmum Sneek wist een knappe 4-6 uitoverwinning te boeken bij DKE RW Repair. Na een 0-3 achterstand wist de thuisploeg zich volledig terug te vechten in de wedstrijd. Het waren echter de mannen uit Sneek die in een alles bepalende captainsgame alsnog de overwinning wisten te bemachtigen. Koploper na de eerste speelweek is Café de Dissel na een 9-1 overwinning op Café Sante Leiden, op de voet gevolgd door ’t Vrijthof Allstars. Zij wisten namelijk met 8-2 te winnen van deDartshop. De laatste wedstrijd in de hoofdklasse tussen Fanatics Weert en Twenty Six Urk eindigde in een gelijk spel. De mannen uit Urk stonden met 5-3 voor, maar op de valreep wist Fantastic Weert alsnog de stand gelijk te trekken.

 

Op de algemene SLN pagina van de NDB zijn alle uitslagen en standen te vinden. Als je op een uitslag klikt kun je ook alle details (uitslagen van de wedstrijden in legs en alle 180-ers en hoge finishes) zien.
Speelweek twee voor de Super League Nederland staat voor 09 oktober 2021 gepland.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK