Super League Nederland; Oranjebar 1 start met winst in race op nieuw kampioenschap

Eerste speelweek van de Super League Nederland ’17-’18 begint met overwinning voor Oranjebar 1 en verlies voor Oranjebar 2.


Verslag Super League Nederland speelweek 1
Afgelopen zaterdag mochten de selecties van de Super Leagu Nederland weer aantreden voor een nieuw seizoen. Alle veertig teams kwamen in actie waaronder twee van de Oranjebar.

Hoofdklasse
Kampioen van afgelopen seizoen, Oranjebar, is zijn ’title defence’ uitstekend begonnen dankzij een 9-1 overwinning op promovendus Prima Darts. De Fanatics wonnen mede dankzij de elf keer 180 van Davyd Venken met 7-3 bij H&S de Zwaantjes. Het enige nieuwe hoofdklasse team dat wist te beginnen met een overwinning was Nitro Darts Sneek. In de thuiswedstrijd tegen de Pinkster Devils kwamen ze op een 4-3 achterstand, maar dankzij de solowinst van Jan Dekker op Derk Telnekes bleef de overwinning in eigen huis. DKW RW Repair is het seizoen begonnen met een 6-4 uitoverwinning op Bosgnoegen en tenslotte won Xtreme Sport Tilburg uit bij Tapperij Teun met 6-4. Henri Klein wist namens Tapperij Teun nog een mooie 170 finish te gooien.

Overgangsklasse B
Oranjebar 2 is het seizoen begonnen met een nederlaag. De uitwedstrijd tegen Café Kafé eindigde met 8-2 in het voordeel van de thuisspelende ploeg. Red Alert Bet Kolen was met dezelfde cijfers te sterk voor Oranjestad. Debutant ’t Haspeltje verloor zijn eerste wedstrijd nipt van Dart Team Venlo met 4-6. Goudenregenbar 4 won van Dorpsherberg No Fear met 6-4 nadat Kristiaan de Boer de solo had gewonnen van Martin van Sammang. Tenslotte won Hemeco d’n Beer zijn eerste wedstrijd met 8-2 bij Eetcafé Modern.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK