Super League Nederland; Kampioenschap Hoofdklasse nog uitgesteld

Kampioenschap Oranjebar 1 gesaboteerd door laatste stuiptrekking Nitro Darts Sneek. Oranjebar 2 verantwoordelijk voor uitschakeling van Dart Team Venlo m.b.t. strijd om kampioenschap in Overgangsklasse B.

 

17e en voorlaatste speelronde van de Super League Nederland: Oranjebar 1 nog in de wachtkamer voor kampioenschap.

 

Hoofdklasse
Deze week won Oranjebar 1 overtuigend en ruim met 10-0 van Fanatics Weert, maar omdat ook Nitro Darts Sneek een ruime zege boekte (9-1 vs Bosgenoegen), moeten de Brabanders nog even wachten op het kampioenschap Volgende speelronde, op 9 juni moet het gebeuren voor Oranjebar 1 in de uitwedstrijd tegen DKE RW Repair en is een gelijkspel voldoende. DKE RW Repair zal er in ieder geval ook alles aan doen om die wedstrijd te winnen, want dankzij een 9-1 zege op Tapperij Teun Wapenveld deze speelronde en de nederlaag van Bosgenoegen, houden zij nog altijd kans op de derde plek. Verder pakte hekkensluiter Team Prima Darts nog een puntje tegen Pinkster Devils en won Xtreme Sport Tilburg met 7-3 van H&S de Zwaantjes.

 

Overgangsklasse B
In de overgangsklasse B heeft Dart Team Venlo pijnlijk puntverlies geleden tegen een in de laatste weken herboren Oranjebar 2. De Limburgers kwamen 1-5 achter, maar wisten uiteindelijk nog een puntje uit het vuur te slepen. Omdat Café Kafé Doetinchem wel wist te winnen (7-3 vs Oranjestad United), bezetten zij nu de tweede plaats. Hemeco – D’n Beer Rosmalen kreeg een reglementaire zege toegewezen en gaan nu dus alleen aan de leiding. In de kelder van de ranglijst heeft Eetcafé Modern in de partij tegen Dorpsherberg No Fear de captainsgame aangegrepen om een 5-5 eindstand af te dwingen waardoor Modern boven No Fear op de ranglijst blijft staan. EDC Team SuperLeague wist niet te winnen van Red Alert Bet Kolen (7-3), waardoor ook zij nog altijd moeten vrezen voor degradatie.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK