Summer Stars of Darts; Kwalificatie is gespeeld, programma finaledag bekend

Speelronde 3 Summer Stars of Darts kent verrassende uitslagen; namen voor kruisfinales bekend.

Donderdagavond is speelronde 3 van de Summer Stars of Darts gespeeld waarin bepaald zou worden welke spelers zich zouden plaatsen voor de kruisfinales op de finaledag van dit invitatie toernooi bij de Oranjebar in Mariahout.

 

Met de wetenschap dat alle acht overgebleven spelers terug zullen keren op de finaledag, met het verschil dat slechts vier van hen dan spelen om de hoofdprijs en de overige vier voor de troostprijzen allen bestaand uit diverse geldbedragen, moesten de spelers het tegen elkaar opnemen in twee groepen waarin een Round Robbin systeem werd gespeeld met het format best of 9.

 

In groep 1, bestaand uit Willy van de Wiel, Ron Meulenkamp, Braulio Roncero en Wouter Vaes, was het interessant om te zien hoe de krachten van de jonge Wouter en oude Braulio zich zouden verhouden ten opzichte van de vermoedelijke Lakeside spelers aanstaande januari Ron en Willy. Het werd niet de avond van de PDC jeugdspeler want hij moest genoegen nemen met slecht 5 legs in drie verloren partijen. De overige drie spelers wisten allen wedstrijden te winnen waarna de oude vos Braulio het onderspit delfde op basis van het leg gemiddelde. Het resultaat was dat Willy en Ron gaan spelen voor de plaatsen 1 t/m 4 en Braulio en Wouter voor de plaatsen 5 t/m 8.

 

In groep 2 met Michel vd Horst, Willem Mandigers, Benito vd Pas en Bobby Biemans was het krachtsverschil een stuk groter. Benito wist drie wedstrijden te winnen en kende alleen problemen met Bobby. Met twee gewonnen wedstrijden wist ook Michel zich zeker van een plaats bij de bovenste vier op de finaledag. Beiden zullen spelen voor de plaatsen 1 t/m 4. Bobby en Willem ontbrak het deze avond aan geluk getuige het feit dat beide hun sleutelwedstrijd met 5-4 verloren waardoor er voor hen slechts het spelen voor de plaatsen 5 t/m 8 op de finaledag rest.

 

Voor een compleet overzicht van de uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De finaledag, donderdag 15 augustus aanstaande, waarop acht wedstrijden zullen worden gespeeld kent het volgende speelschema:

 

Wedstrijd 1                Braulio Roncero vs Willem Mandigers

Wedstrijd 2                Wouter Vaes vs Bobby Biemans

Wedstrijd 3                Ron Meulenkamp vs Michel van de Horst

Wedstrijd 4                Willy van de Wiel vs Benito van de Pas

Wedstrijd 5                verliezer 1 vs verliezer 2

Wedstrijd 6                winnaar 1 vs winnaar 2

Wedstrijd 7                verliezer 3 vs verliezer 4

Wedstrijd 8                winnaar 3 vs winnaar 4

 

De finales beginnen om 20:00uur, de locatie is vanaf 18:00 geopend voor spelers en publiek. De prijsuitreiking wordt verwacht rond 22:30 uur plaats te vinden.

Speelronde 3      Summer Stars of Darts kent verassende     

uitslagen; namen voor kruisfinales ingevuld

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK