SLN resultaten week 12/15; Oranjebar 1 stelt orde op zaken

Oranjebar 1 wint weer, Oranjebar 2 en Oranjebar 3 verliezen

Hoofdklasse Oranjebar 1 heeft afgelopen zaterdag een flinke stap gezet in de richting van het vijfde achtereenvolgende landskampioenschap. In Lienderholthuis werd concurrent Kjelvik Darts met 7-3 verslagen. Oranjebar 1 kwam met 3-2 uit de singles en wist tijdens de koppels nog een tandje bij te schakelen. Zoals vaker dit seizoen maakte Oranjebar 1 hier het verschil en wonnen ze alle koppelpartijen. De sologame was nog voor Kjelvik wat resulteerde in een 7-3 overwinning voor de mannen uit Mariahout. L&L Nederhemert won thuis met 7-3 van de Schot uit Zaandam en zij zijn nog de enige die Oranjebar 1 van het kampioenschap af kunnen houden. Tijdens de volgende speelronde ontmoeten de teams elkaar in Mariahout en Oranje Bar heeft dan aan één punt genoeg.

 

Overgangsklasse B The Switch uit Den Haag liet in overgangsklasse B dure punten liggen tegen het Vrijthof uit Oirschot. Drie van de vier singles werden gewonnen, maar na de koppels stond het 5-4 voor ’t Vrijthof. Vincent van der Meer kon nog een punt redden voor Den Haag, maar hij verloor met 4-3 van Davy Verkooijen die knap al zijn partijen won. Omdat Samsam thuis met 6-4 won van de Fanatics staan zij weer helemaal gelijk met The Switch. The Switch speelt nog thuis tegen Oranje Bar 2 en moet nog op bezoek bij de nummer drie Real Magic Tilburg. Samsam speelt nog uit tegen United en thuis tegen de Pepersteeg. Op de laatste speeldag ontmoeten de teams elkaar in Den Haag. Alle ingrediënten voor een zenuwslopende ontknoping zijn dus aanwezig. Real Magic haalde afgelopen zaterdag uit tegen United: 10-0. Verder wonnen de Zwaantjes met 6-4 van ’t Pleintje en was de Pepersteeg met 7-3 te sterk voor Oranje Bar 2.

 

Regioklasse B Oranje Bar 3 is de weg volledig kwijt. In drie opvolgende wedstrijden worden er al onnodig punten weggegeven. Zaterdag wist Sterkdarts.nl knap te winnen bij koploper Oranje Bar 3 die de grootste moeite hadden om dubbels te gooien waarvan de mannen van John Sterk optimaal profiteerden. Het werd maar liefst 8-2. Oranje Bar is de koppositie kwijt aan Bojangles dat met 6-4 bij DAS Dongen wist te winnen. Café ’t Zuid Schijndel won bij Fitland Dartteam Mill met 7-3 en teslotte won Bruhézè Helmond-Brouwhuis met 6-4 bij Onderbouw Doesburg.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK